Μενίδι: Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τις απειλές του 50χρονου κατά της 40χρονης πριν τη γυναικοκτονία: «Θα σε σκοτώσω»

Την ώρα που ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης γυναίκας που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Μενίδι συνελήφθη και ανακρίνεται, έρχεται στο φως ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από επίθεση που έκανε ο 50χρονος 10 μέρες πριν τη στυγερή γυναικοκτονία.

Πενήντα μέτρα από την είσοδο του σπιτιού της, περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα πριν από 10 μέρες (στις 7.5.24) ο δράστης και το θύμα είχαν άγριο

καβγά, καθώς ο 50χρονος είχε επιτεθεί στην 40χρονη πρώην σύζυγό του και εκείνη προσπαθούσε να τον απωθήσει.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο, ο 50χρονος ακούγεται να φωνάζει «Θα σε σκοτώσω!». Σύμφωνα με μια γειτόνισσα που είδε το περιστατικό, ο δράστης κρατούσε μια σακούλα με μπουκάλια μπίρας, τα έσπαγε στο πεζοδρόμιο και κράδαινε προς το μέρος της 40χρονης ένα από αυτά και εκείνη του έλεγε «φύγε από εδώ!».

Στο πρώτο ηχητικό, η 40χρονη ακούγεται να ουρλιάζει:

«Έι, έι, τι κάνεις; Έχουμε χωρίσει. Έχουμε πάρει διαζύγιο. Τελείωσε. Τελείωσε. Κατάλαβες; Έχουμε πάρει διαζύγιο».

Δράστης: «Θα σε σκοτώσω μωρή π@@α!».

Στο βίντεο ακούγεται και ο ήχος χαστουκιών, καθώς ο 50χρονος χτύπησε τη 40χρονη.

Κάποια στιγμή, στο σημείο έφτασαν και τα δύο παιδιά της οικογένειας και μάλιστα ένα από αυτά κάλεσε την Αστυνομία. Οι γείτονες βγήκαν στον δρόμο και προσπάθησαν να τους χωρίσουν. Με τη 40χρονη να συνεχίζει να φωνάζει και τον 50χρονο να μην σταματά να την απειλεί.

Το δεύτερο ηχητικό είναι από τη στιγμή που έφτασε στο σημείο η Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη γυναίκα είχε καταγγείλει τρεις φορές τον 50χρονο για ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα την Παρασκευή θα εκδικαζόταν η τελευταία καταγγελία της γυναίκας εναντίον του που έγινε το Μεγάλο Σάββατο πριν το Πάσχα.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τον σκηνοθέτη πρότεινε ο εισαγγελέας

Λέσβος: Κάηκε ολοσχερώς το Πνευματικό Κέντρο Καλλονής «Λέσχη Αρίσβη» – Στάχτη 6.500 τόμοι σπάνιων βιβλίων

Μενίδι: Συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης που δολοφονήθηκε – Βίντεο ντοκουμέντο μετά τη γυναικοκτονία

Keywords
Τυχαία Θέματα