Μεσολόγγι: Προσήχθη ο 50χρονος που ήταν μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη Κούτσικο για κυνήγι

Εξελίξεις στη δραματική υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου που αγνοείται από την Παρασκευή και ενώ είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή του Μεσολογγίου, σημειώνονται όσο περνούν οι ώρες.

Η αστυνομία προσήγαγε και ανακρίνει τον 50χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν μαζί με τον νεαρό στο κυνήγι.

Ο 50χρονος ζει στο και εργάζεται στο Μεσολόγγι, αλλά η αστυνομία τον εντόπισε στην ορεινή Ναυπακτία. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε εξ αρχής ότι κάποια στιγμή, που τελείωσε το κυνήγι, χώρισαν με τον 31χρονο στη διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού στο ύψος

των παλαιών ΤΕΙ Μεσολογγίου και ο καθένας πήρε το δρόμο του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Μεσολόγγι έχουν καταφτάσει αξιωματικοί της αστυνομίας από την Πάτρα, ενώ τις έρευνες, κυρίως όσο αφορά στις τηλεφωνικές επικοινωνίες, συνδράμουν και ειδικοί της ΕΛΑΣ από την Αθήνα.

Ο αγνοούμενος Μπάμπης Κούτσικος ήρθε στην Ελλάδα για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Την εξαφάνισή του δήλωσε στην ΕΛ.ΑΣ η οικογένειά του το απόγευμα της Παρασκευής, 5 Ιανουαρίου.

Η μητέρα του δήλωσε ότι ο γιος της ταξίδεψε από το εξωτερικό για να περάσει τις γιορτές με τους δικούς του και το πρωί της περασμένης Πέμπτης έφυγε από το σπίτι για κυνήγι. Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Με τη δήλωση της εξαφάνισης άρχισαν έρευνες στην περιοχή που είχε αναφέρει ότι θα πήγαινε για κυνήγια, αλλά δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο.

Ουσιαστικά πρόκειται για την περιοχή ανάμεσα στην πόλη του Μεσολογγίου και τις εγκαταστάσεις του παραρτήματος του Πανεπιστημίου.

Οι έρευνες, τις οποίες συνδράμουν στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ με την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης, και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, αναμένεται να επεκταθούν και προς την περιοχή της λιμνοθάλασσας.

Η αδελφή του αγνοουμενου, Χριστίνα Κούτσικου απηύθυνε έκκληση μέσω ανάρτησης στο facebook, ώστε όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να βοηθήσει στις έρευνες.

Ιδού τι αναφέρει:

«Καλημέρα. Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός Μπάμπης κουτσικος . Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα . Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιήστε τη δημοσίευση».

Διαβάστε επίσης:

Θεοφάνεια: Viral η «στημένη» ρίψη του Σταυρού στη Μυτιλήνη – Δείτε το βίντεο

Ηράκλειο: Νεκρός 97χρονος που αυτοπυροβολήθηκε με πιστόλι

Θεοφάνεια: Γυναίκα έπιασε τον Τίμιο Σταυρό στην Ζάκυνθο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεσολόγγι, Προσήχθη, 50χρονος, Μπάμπη Κούτσικο,mesolongi, prosichthi, 50chronos, babi koutsiko