Σφοδρή επίθεση Μαρινάκη στον Κασσελάκη: «Αδιανόητο» αυτό που είπε για πολιτικούς που συγκαλύπτουν εγκλήματα

Συνεχίστηκαν οι έντονες αντιδράσεις της κυβέρνησης σχετικά με τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «πολιτικοί πάνε και φιλάνε χέρια το Πάσχα, το παίζουν ευσεβείς, και μετά πηγαίνουν στη Βουλή και συγκαλύπτουν εγκλήματα, με κορυφαίο το έγκλημα των Τεμπών».

Σχολιάζοντας εκ νέου τη δήλωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης,

είπε ότι «δεν έχει προηγούμενο χυδαιότητας» αυτό που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ κατηγόρησε το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης ότι εκ των υστέρων επιχειρεί να προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών, λέγοντας ότι «όλοι ακούσαμε αυτό που ακούσαμε» και επαναλαμβάνοντας ότι τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «αδιανόητα».

Ο Π. Μαρινάκης επισήμανε, μεν, ότι υπήρξαν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν αποστάσεις από τις δηλώσεις Κασσελάκη, ωστόσο, συμπλήρωσε ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής – ο οποίος, όπως σημείωσε, είχε διαγραφεί από το κόμμα για παρόμοια δήλωση – συντάχθηκε με τον αρχηγό του, αποδεικνύοντας, κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ότι κυρίαρχη γραμμή στο κόμμα είναι η τοξικότητα. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πορευτούμε ως τις ευρωεκλογές ή για τα επόμενα τρία χρόνια στο κλίμα πόλωσης και διχασμού», συμπλήρωσε.

Παράλληλά, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, με αφορμή την απόσυρση του εμβολίου της Astra Zeneca για την COVID-19, o κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «είναι λυπηρό το ότι βλέπουμε να επανέρχεται μια ρητορική θεωριών συνωμοσίας και μάλιστα να επανέρχεται από εν ενεργεία βουλευτή», αναφέροντας ότι το εμβόλιο αποσύρθηκε γιατί δεν είναι επικαιροποιημένο.

Κατά τον Π. Μαρινάκη, το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε «άδειασμα» της ανάρτησης Πολάκη σημαίνει ότι εμμέσως υιοθετεί το περιεχόμενό της, κάνοντας λόγο για «παραποίηση της πραγματικότητας» και ζητώντας να απομονωθούν τέτοιες πρακτικές.

Διαβάστε επίσης

Αμετανόητος Βαρτζόπουλος επιμένει για τις γυναικοκτονίες: «Εκανα επιστημονική τοποθέτηση» – Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Παπανδρέου από Θεσσαλονίκη: «Ανάγκη εθνικού σχεδίου για την αποκατάσταση της φύσης» (photos/video)

Ανδρουλάκης: «Να μιλήσουμε με τα κόμματα, για να δούμε που μπορούμε να τα βρούμε ώστε να έχουμε ένα πλάνο αναγέννησης του ΕΣΥ»

Keywords
Τυχαία Θέματα