Σκοτ: Ο πιο διάσημος τουρίστας στην Ελλάδα (Videos)

Όταν είσαι διάσημος, δεν χρειάζονται επώνυμα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον Σκοτ τον «Αμερικάνο», τον τουρίστα της καρδιάς μας. Ο Σκοτ κατάγεται από την Καλιφόρνια, και ήρθε τυχαία στην Ελλάδα – κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 1980 – υπηρετώντας τη στρατιωτική θητεία του στην αμερικάνικη βάση του Ελληνικού.

Νέο παλικάρι, καλόγνωμο, αγάπησε αρχικά τη χώρα, το φαγητό, τις παραλίες και τους ανθρώπους της, κι αργότερα αγάπησε και κάποια κοπέλα Ελληνίδα. Έτσι, ο Σκοτ,

όταν ολοκλήρωσε τη θητεία του, αποφάσισε να παραμείνει σε επαφή με την Ελλάδα.

Ερχόταν συχνά ταξίδια, έμαθε τη γλώσσα ακούγοντας ελληνική μουσική, έμαθε να διαβάζει από τις ελληνικές εφημερίδες, ταξίδεψε στα νησιά, γνώρισε τη σύγχρονη, καθημερινή Ελλάδα, και απέκτησε και μια κόρη.

Όπως λέει και ο ίδιος: «Έζησα ένα Greek Love story!».

Τελικά ο Σκοτ, ένιωσε μια ιδιαίτερη αγάπη για τα νησιά του Ιονίου, και ιδιαίτερα για το μικρό νησάκι Κάλαμος, που είναι το αγαπημένο του.

Όταν ο Σκοτ, σταμάτησε να δουλεύει, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, και κάποια στιγμή τελείως ερασιτεχνικά έκανε κάποιες εμφανίσεις σαν ηθοποιός (τύπου κομπάρσος). Ο ίδιος ανέφερε ότι συμμετείχε -παριστάνοντας τον «Σκωτσέζο»- σε ένα διαφημιστικό της εταιρείας πετρελαιοειδών Avin, και κάποιες άλλες μικρές εμφανίσεις.

Μέχρι που ήρθε το βίντεο κλιπ, της Μαρίνας Σάττι, για το τραγούδι «Ζάρι» που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision. Με τη Μαρίνα γνωρίστηκε τυχαία, λόγω της αγάπης που έχει η κόρη του για τη μουσική της. Από την πρώτη φορά που την είδε σε κάποια συναυλία, δεν έχει χάσει σχεδόν καμία της παράσταση, πάντα παρέα με την κόρη του.

Έτσι, όταν η Μαρίνα θα γύριζε το βίντεο κλιπ, σκέφτηκε τον Σκοτ για τον ρόλο του «τουρίστα» με την κοιλίτσα, το σορτσάκι του, και τα πέδιλα με κάλτσα. Ήταν ιδανικός για την περίσταση και τον ρόλο.

Από τότε, ο Σκοτ, γίνεται «ανάρπαστος», αφού όταν κάνει τη βόλτα του στα σοκάκια της Πλάκας, όλοι τον γνωρίζουν και του μιλούν, εντυπωσιασμένοι από τα άψογα ελληνικά που μιλάει.

Για τον Σκοτ τον «Αμερικάνο», το ζάρι έφερε «εξάρες».

Για να δούμε, τι θα κάνει και η Μαρίνα στη Eurovision;

Από εμάς όλους, πάντως, καλή επιτυχία.

Διαβάστε επίσης:

Μεσσηνία: Σκύλος ξέφυγε από περιφραγμένο χώρο και επιτέθηκε σε 6χρονη – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα το παιδί

Άγιοι Ανάργυροι: Αιχμές των συνηγόρων της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα για ειδική μεταχείριση του κατηγορουμένου

Πάτρα: Αυτοί είναι οι άνδρες που διακινούσαν ναρκωτικά σε ανηλίκους

Keywords
Τυχαία Θέματα