Σοκαριστικές εικόνες στο Ναύπλιο: Σκύλος τρέχει πλάι σε αυτοκίνητο εν κινήσει και ο συνοδηγός τον κρατάει από το λουρί (Video)

Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στο Ναύπλιο, καθώς ένας άνδρας, συνοδηγός σε εν κινήσει αυτοκίνητο, κρατούσε το λουρί σκύλου που έτρεχε στο πλάι, έξω από το όχημα.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος τράβηξε και το βίντεο, ανέφερε – σύμφωνα με το Mega – πως τους σταμάτησε για να τους ρωτήσει γιατί το κάνουν αυτό. Τότε του απάντησαν «γιατί έτσι μας αρέσει».

«Λίγο πριν το Παλαμήδι, εντοπίσαμε το αυτοκίνητο αυτό να πηγαίνει μπροστά μας, με τον σκύλο να τον κρατάνε από την δεξιά πλευρά του οχήματος από την έξω πλευρά με ένα σχοινί

ή με ένα λουρί. Τους προσπέρασα, ώστε να σταματήσω δεξιά και να τους ρωτήσω τι συμβαίνει και γιατί το πηγαίνουν έτσι. Μου απάντησαν ειρωνικά: “γιατί έτσι μας αρέσει“. Ήταν μία γυναίκα οδηγός και ο άντρας συνοδηγός που κρατούσε τον σκύλο, ηλικίας περίπου 50-60», ανέφερε στο Mega ο αυτόπτης μάρτυρας της κακοποίησης του ζώου.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στη Λαμία: Βρέθηκε αποκεφαλισμένο γατάκι

Κηφισιά: Τρεις συλλήψεις για τον τραυματισμό μαθητή από πτώση καγκελόπορτας σχολείου – Ανάστατοι οι γονείς, τι απαντά ο δήμος (Videos)

Ημαθία: «Χτύπησε το ξυπνητήρι, το έκλεισε και δεν άνοιξε ξανά τα μάτια» λέει η μητέρα της 23χρονης που πέθανε ξαφνικά

Keywords
Τυχαία Θέματα