Σπάρτη: Απήγαγαν και βασάνισαν 17χρονο επειδή φλέρταρε με την κόρη τους – Έχασε την ακοή του από το ένα αυτί

Θύμα αρπαγής και βασανισμού έπεσε ένας 17χρονος στη Σπάρτη, από τους γονείς και συγγενείς μιας κοπέλας. Το λάθος που έκανε ήταν να… φλερτάρει με την κόρη τους. Ο 17χρονος από τα χτυπήματα που δέχτηκε έχασε την ακοή του από το ένα αυτί.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του STAR, ο έφηβος είχε ένα αθώο φλερτ με μια συμμαθήτριά του, όμως η οικογένειά της δεν ενέκρινε τη σχέση, αφού το αγόρι έχει καταγωγή από την Αλβανία.

Αμφίβολο
αν θα επανέλθει η ακοή του

Σύμφωνα με την καταγγελία, άρπαξαν τον 17χρονο μπροστά στα μάτια της μητέρας του και τον ξυλοκόπησαν. Ο ανήλικος βρέθηκε βαριά χτυπημένος, ενώ έχει χάσει την ακοή του από το ένα του αυτί και είναι αμφίβολο ότι αυτή θα επανέλθει.

Τον έβαλαν μέσα σε πορτ μπαγκάζ

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον πατέρα του νεαρού, ο αδερφός της κοπέλας του τηλεφώνησε και του ζήτησε να συναντηθούν για να συζητήσουν. Χωρίς αυτός να υποπτευθεί το παραμικρό, δέχθηκε τη συνάντηση και όταν έφτασε στο προκαθορισμένο σημείο, ο αδελφός της κοπέλας με ένα ακόμη άτομο άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

Στη συνέχεια τον έβαλαν μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο πατέρας του 17χρονου είπε ότι κάποια στιγμή σταμάτησαν στον δρόμο από Αρεόπολη προς Πύργο, τον έβγαλαν από το πορτ μπαγκάζ και τον ξαναχτύπησαν. Τον έβαλαν ξανά μέσα στο αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο σπίτι του αδελφού της κοπέλας.

Τον βασάνισε όλη η… οικογένεια

Εκεί, ξεκίνησε νέος γύρος βασανιστηρίων, τόσο από τον αδελφό του κοριτσιού, όσο και από τους γονείς της. Η αγριότητα ήταν τόση που η μητέρα της οικογένειας του τραβούσε τα μαλλιά, ενώ του κατάφερε και αμυχές στο πρόσωπο. Από τα δυνατά χτυπήματα ο νεαρός αιμορραγούσε από το αφτί και σύμφωνα με τη δικηγόρο του, έχει χάσει την ακοή του και δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι θα μπορέσει να την ανακτήσει.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο έφηβος

Ο νεαρός νοσηλεύτηκε για πολλές ημέρες, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Το παιδί είχε τρομοκρατηθεί τόσο πολύ και υπέφερε από τα χτυπήματα που τους έλεγε “έχετε δίκιο”, μήπως και σταματήσουν να τον χτυπούν», είπε η δικηγόρος.

Μετά από περίπου ένα τρίωρο βασανιστήριο οι απαγωγείς άφησαν τον νεαρό σε ένα σημείο και από εκεί ειδοποίησε τη μητέρα του για να τον παραλάβει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες, ενώ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αναζητείται η μητέρα της κοπέλας – Συνελήφθησαν οι υπόλοιποι

«Έχει κακώσεις σε όλο του το σώμα, φοβάται και δεν θέλει να πάει στο σχολείο. Όσα έζησε ήταν εφιαλτικά», ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του STAR, ο πατέρας ενός από τους εμπλεκόμενους πριν λίγα χρόνια είχε δολοφονήσει τη μητέρα του στον Δυρό. Ο αδελφός της κοπέλας, ο πατέρας της και το δεύτερο άτομο που απήγαγαν και επιτέθηκαν στον 17χρονο έχουν συλληφθεί, ενώ αναζητείται η μητέρα της κοπέλας που κατηγορείται για ξυλοδαρμό.

Διαβάστε επίσης:

Μενίδι: Στο φως ο διάλογος του δολοφόνου με την 40χρονη λίγο πριν τη γυναικοκτονία – Οι κινήσεις του δράστη μετά το έγκλημα

Δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία: Τι λέει η εταιρεία που προμήθευσε τα γεύματα και ο ΟΠΕΚΑ

Οκτώ στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και εταιρειών διώκονται για μη εκτέλεση σύμβασης που αφορά σε συντήρηση τρένων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπάρτη, Απήγαγαν, 17χρονο, – Έχασε,sparti, apigagan, 17chrono, – echase