Στους Παξούς ο Κασσελάκης: Έκανε βόλτα στα σοκάκια του νησιού – «Είσαι η μοναδική ελπίδα μας» του είπε κάτοικος (Videos)

Τους Παξούς επισκέφθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα (6/5) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου και συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε μέρος στη λιτάνευση της εικόνας της Αναστάσεως στο Γάη και συνομίλησε με επιχειρηματίες που του μετέφεραν τα προβλήματα της περιοχής σε υποδομές, αλλά και στην συγκοινωνιακή σύνδεση του νησιού, καθώς αρκετά συχνά βρίσκονται

αποκλεισμένοι.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε βόλτα στα σοκάκια του νησιού και εκεί συνομίλησε με τους κατοίκους.

Σε ερώτηση για το αν έχει κόσμο το νησί, ένας κάτοικος του απάντησε ότι έχει «πολύ», και συμπλήρωσε «ότι κοιμάται ο κόσμος, επειδή γλένταγε χθες».

«Είστε η μοναδική ελπίδα μας», του είπε κάτοικος του νησιού και του ζήτησε να ενδιαφερθεί γιατί είναι πολλοί αυτοί «που παίρνουν λεφτά χαράμικα από το κράτος», όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «Θα πάμε ευρώ-ευρώ, γραμμή-γραμμή για να δούμε πού τα έκλεψαν και θα το μάθουν όλοι οι Έλληνες». 

Σε άλλο σημείο, συζητώντας με τους πολίτες επανέλαβε την προσπάθεια νέας στελέχωσης του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα με ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο, όχι να κάνουν καριέρα από την πολιτική».

Διαβάστε επίσης

Στον Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας ο Στέφανος Κασσελάκης – Οι ευχές με ναύτες και αξιωματικούς

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φοίβος Ιωαννίδης – Συλλυπητήρια από Ανδρουλάκη και Τασούλα

Γεραπετρίτης στο Al Jazeera: Να αποτραπεί η επίθεση στη Ράφα, η Αθήνα δεν θα επανεξετάσει τις αμυντικές συμφωνίες με το Ισραήλ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παξούς, Κασσελάκης, Έκανε, – Είσαι, Videos,paxous, kasselakis, ekane, – eisai, Videos