Τηλεθέαση: Επικράτηση του Alpha – Μεγάλα κέρδη για το Star (Πίνακας)

Πρώτος σε προτιμήσεις ήταν την περασμένη Παρασκευή ο Alpha, με το Mega να έχει ελάχιστα (-0,1%) μικρότερο μερίδιο από την πίτα τηλεθέασης της ημέρας, με βάση τα στοιχεία τα οποία μόλις έδωσε – λόγω και της απεργίας της Πρωτομαγιάς – η Nielsen.

Τα περισσότερα «κέρδη» εμφάνισε το Star καθώς η διαφορά

στο μέγεθος του μεριδίου του από τη μια μέρα στην άλλη αυξήθηκε κατά σχεδόν δύο ποσοστιαίες μονάδες (12% την Παρασκευή από 9,8% την Πέμπτη).

Η δυναμική του Σκάι καταβαραθρώθηκε (στο 9,3% από το 13,9% της προηγούμενης Πέμπτης), καθώς τις Παρασκευές στο prime time του δεν έχει το «Survivor all star» και έτσι ήταν πέμπτος σε προτιμήσεις σταθμός.

Η απώλεια πέντε ποσοστιαίων μονάδων από το μερίδιο του Σκάι, εκτός του Star, διαμοιράστηκε στα άλλα κανάλια, όχι όμως στα κρατικά και τον ANT1.

To μερίδιο του Open βελτιώθηκε απειροελάχιστο, ενώ το Μακεδονία TV χάρη στα επεισόδια των σειρών «Οι μεν και οι δεν», «Το καφέ της χαράς», «Εγκλήματα», «CSI New York», «Νόμος και τάξη» σε επανάληψη, διατήρησε τη βελτιωμένη απόδοση του (κοντά στο 4%) αν και με ελαφρά τάση υποχώρησης, συγκριτικά με την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης

Πορτοσάλτε: «Ήρθα με τουρκική υπηκοότητα στην Ελλάδα» (video)

ΕΡΤ: Καθοδόν για γυρίσματα η σειρά «Έρημη χώρα»

Γιώργος Καραϊβάζ: «Λύγισαν» Χασαπόπουλος-Βούλγαρη με την περιγραφή της συζύγου του (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα