Το «οπλοστάσιο» ελληνικής μυθοπλασίας του Mega για τη σεζόν 2024-2025

Σχεδόν έτοιμο είναι το μενού για τη βραδινή ζώνη του Mega, ιδίως για το διάστημα όπου καθημερινά πραγματοποιείται η μάχη των μαχών για την τηλεθέαση: την prime time ζώνη (21.00- 24.00).

Στανταράκι υπολογίστε τον τεταρτο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς». Νέα πρόσωπα έρχονται στη Μάνη για να ανατρέψουν τις ισορροπίες και να αναστατώσουν τις ζωές των βασικών ηρώων οι οποίοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια

τους και να βρουν την ευτυχία στη ζωή τους.

Από το φθινόπωρο στο πρόγραμμα του σταθμού θα είναι και η νέα παραγωγή «Ταμπού», του ακαταπόνητου δημιουργικού δίδυμου Ανδρέα Γεωργίου- Βάνας Δημητρίου η πλοκή της οποία εκτυλίσσεται στα Γιάννενα.

Πρόκειται για σειρά μυστηρίου με έντονα στοιχεία έρωτα και αστυνομικής δράσης. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή με φόντο τα Ζαγοροχώρια και τον Βοϊδομάτη.

Προφανώς θα υπάρχει και ο τρίτος κύκλος της σειράς «Famagusta» για το το θέμα των αγνοούμενων της Κύπρου, της τριάδας Ανδρέα Γεωργίου- Βάνας Δημητρίου- Κούλη Νικολάου.

Το φθινόπωρο σχεδιάζεται να μεταδοθούν τα- τέσσερα- επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς «Maestro» (ταυτόχρονα με το ανέβασμά του στο Netflix).

Από τη «φαρέτρα» μυθοπλασίας το κανάλι θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της ιστορικής σειράς «Άγιος Παΐσιος- Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Για το δεύτερο μισό της σεζόν προορίζεται με όσα έχουν συζητηθεί μέχρι τώρα ο κύκλος της σειράς «17 κλωστές» των Μιρέλλας Παπαοικονόμου- Κάτιας Κισσονέργη, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια , παραγωγή της Cosmote TV από την οποία και προβλήθηκε φέτος το χειμώνα.

Ωστόσο η σειρά που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Πάνου Δημάκη και εμπνεύστηκε από το πιο πολυάριθμο έγκλημα στα ελληνικά χρονικά του περασμένου αιώνα θα προβληθεί στην ελεύθερη τηλεόραση από τη συχνότητα του Mega.

Ο Μιχαήλ Χαραλαμπίδης και η Πέννυ Φυλακτάκη, οι δημιουργοί της σειράς «Οι ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1 , ετοιμάζονται μια κωμική σειρά– για το Mega– τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα η υπόθεση της θα περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια μιας γυναίκας από την πόλη να ανοίξει ένα εναλλακτικό ξενοδοχείο σε ένα από τα πιο ανερχόμενα νησιά της χώρας και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει εκεί. Η σειρά θα αποτελείται από 28 επεισόδια.

Στο Mega εξάλλου, βλέποντας το «γκελ» που είχε η θρυλική σειρά «Οι απαράδεκτοι», εξετάζουν να συστήσουν στη νεότερη γενιά τηλεθεατών και να υπενθυμίσουν στους παλαιότερους, την επίσης επιτυχημένη κωμική σειρά «Οι τρεις Χάριτες» με εκσυγχρονισμένα εικόνα και ήχο.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Αυξήθηκε η αποχή στα κανάλια εθνικής εμβέλειας – Πρώτο το Mega τη Δευτέρα

Το αρχείο της ΕΡΤ τιμά τη μνήμη του δημοσιογράφου Πάνου Γεραμάνη

Open: Πρεμιέρα της εκπομπής «Όσα (δε) λέμε» με καλεσμένο τον Στέφανο Κασσελάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα