Βραυρώνα: Συνεχίζεται το θρίλερ με το νεκρό έμβρυο – Την μητέρα «δείχνει» τώρα ο πατέρας

Την άκρη του νήματος για το τι συνέβη με τον θάνατο του βρέφους στη Βραυρώνα που εντοπίστηκε σε χωματερή νεκρό προσπαθεί να βρει η αστυνομία, βάζοντας στο κάδρο των ερευνών και τους δύο γονείς του εμβρύου, έναν 23χρονο και μια 24χρονη από το Νεπάλ.

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος του ζευγαριού, Δημήτρης Ζορμπάς, τόνισε πως ο 23χρονος κατηγορούμενος δεν γνώριζε πως η σακούλα περιείχε το νεκρό βρέφος. Ο ίδιος επιβεβαίωσε και την πληροφορία που θέλει τους γονείς

να υποστηρίζουν ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό.

«Η σύζυγός του γέννησε νεκρό το βρέφος και εκείνη το έβαλε στη σακούλα και του είπε να την πετάξει, χωρίς να του πει πως μέσα βρίσκεται το βρέφος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορμπάς.

«Δεν έχω ακόμα στα χέρια μου τη δικογραφία και είχα μία μικρή επικοινωνία με τον εντολέα μου, οποίος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη το μεσημέρι», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο Δημήτρης Ζορμπάς επίσης τόνισε πως σε περίπτωση που διαπιστώσει πως το ζευγάρι λέει ψέματα και προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους τότε θα παραιτηθεί από το ρόλο του ως δικηγόρος των δύο Νεπαλέζων.

Υπενθυμίζεται ότι , παρόλο που και οι δύο γονείς γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της γυναίκας, δεν πήγαν σε γυναικολόγο, παρά μόνον αφότου η γυναίκα είχε γεννήσει. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα παρέμεινε κλεισμένη για ώρες στο μπάνιο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο όπου η ίδια και ο σύντροφός της εργάζονταν. Συνάδελφοι που εργάζονταν επίσης στο ξενοδοχείο ανέφεραν ότι η γυναίκα αιμορραγούσε εμφανώς.

Αν και οι δύο νέοι από το Νεπάλ ισχυρίζονται ότι αντιμετώπιζαν θετικά την εγκυμοσύνη, βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου που βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες αργότερα, παρουσίασε τον άνδρα να μπαίνει στο δωμάτιο της 24χρονης και έπειτα από λίγο να βγαίνει, κρατώντας στα χέρια του μια σακούλα, την οποία στη συνέχεια πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, στη σακούλα αυτή βρισκόταν το νεκρό βρέφος, το οποίο και οι δύο υποστηρίζουν ότι γεννήθηκε νεκρό. Φως στην αλήθεια αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, που θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Αυτή τη στιγμή, το ζευγάρι είναι αντιμέτωπο με τη βαρύτατη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού. Σε βάρος του άνδρα από το Νεπάλ ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ήδη στον ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία ώστε να ετοιμάσει την απολογία του. Η δίωξη στρέφεται και σε βάρος της μητέρας του νεογνού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Διαβάστε επίσης:

Γιορτή της μητέρας: Η συγκινητική ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για όλες τις μαμάδες – Ακόμα κι όσες δεν έχουν παιδιά

Θεσσαλονίκη: Σοκ σε ξενοδοχείο – Εντοπίστηκε 47χρονος νεκρός στο δωμάτιό του

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 49χρονη – Ήταν μεθυσμένη ενώ είχε την επιμέλεια της κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα