Βραυρώνα: Το μωρό είχε προθανάτια σημάδια και στον λαιμό – Ο πατέρας ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τι είχε η σακούλα που πέταξε

Η υπόθεση με το βρέφος που κατηγορείται ότι πέταξε το ζευγάρι από το Νεπάλ στα σκουπίδια στη περιοχή της Βραυρώνας κάνει τον γύρο του διαδικτύου και οι εξελίξεις σοκάρουν. Το μωρό είχε προθανάτια και μεταθανάτια τραύματα και σύμφωνα με νεότερες λεπτομέρειες είχε τραύματα και στον λαιμό του, τα οποία προκλήθηκαν πριν πεθάνει.

Σύμφωνα με το MEGA, νεότερα στοιχεία αναφέρουν πως το βρέφος, εκτός από χτυπήματα

στο κεφάλι, έφερε και προθανάτια πλήγματα στην περιοχή του λαιμού. Μάλιστα, αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα φωτίσουν το παραπάνω στοιχείο και θα διευκρινιστεί το ενδεχόμενο οι γονείς να επιχείρησαν να προκαλέσουν ασφυξία στο βρέφος.

Τα μεταθανάτια χτυπήματα εντοπίζονται στο κεφάλι του βρέφους, κατά τη διάρκεια της σύνθλιψης στο απορριμματοφόρο. Τα στοιχεία δείχνουν πως πιθανότατα το βρέφος πετάχτηκε ζωντανό στον κάδο απορριμμάτων, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, το ζευγάρι κρίθηκε προσωρινά κρατούμενο.

Τόσο ο 23χρονος όσο και η 24χρονη επέμειναν ενώπιον της ανακρίτριας ότι δεν έχουν τελέσει το αδίκημα της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού που τους αποδίδεται, καθώς το νεογνό γεννήθηκε νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ισχυρίστηκε ότι όταν γέννησε το βρέφος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου εργαζόταν, λιποθύμησε. Όταν συνήλθε διαπίστωσε πως το βρέφος δεν είχε σφυγμό, δεν έκλαιγε και ήταν μελανιασμένο.

Έτσι θεώρησε ότι είναι νεκρό. Πάνω στον πανικό της, όπως είπε πήρε την απόφαση να το πετάξει, βάζοντάς το σε σακούλα σκουπιδιών, κάτι για το οποίο μετανιώνει.

«Είναι λάθος μου, συγγνώμη που το έκανα, λυπήθηκα πολύ», είπε στην ανακρίτρια ζητώντας να μην προφυλακιστεί, γιατί έχει ανάγκη τη δουλειά, καθώς στέλνει χρήματα στην πατρίδα της για την ανατροφή του ανήλικου παιδιού της, που το μεγαλώνουν οι γονείς της.

Ο πατέρας δεν γνώριζε ότι το μωρό ήταν στη σακούλα

Ο 23χρονος υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν ήταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το μωρό κι ούτε γνώριζε ότι στη σακούλα που του έδωσε η σύντροφός του ήταν το παιδί. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ουδέποτε είπε κατά την προανακριτική του απολογία ότι γνώριζε τι υπήρχε στη σακούλα, υποστηρίζοντας ότι έγινε κακή μετάφραση. Φέρεται επίσης να είπε ότι η σύντροφός του του αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη της, όταν βρίσκονταν μέσα στο ταξί, κατευθυνόμενοι προς το νοσοκομείο προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στην 24χρονη γυναίκα.

Και οι δύο κατηγορούμενοι δήλωσαν λυπημένοι από την απώλεια του μωρού, για το οποίο «είχαν αποφασίσει ακόμα και τι ονόματα θα έδιναν αν ήταν κορίτσι ή αγόρι», όπως ανέφεραν στην ανακρίτρια.

Διαβάστε επίσης:

Φυσικοθεραπευτές: Προσέφυγαν ξανά στο ΣτΕ για το clawback

Μενίδι: Κυνικός και αδίστακτος ο 50χρονος γυναικοκτόνος – «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω»

Πάτρα: 57χρονη κομμώτρια έχασε τη ζωή της σε επέμβαση ρουτίνας – Δεν έγινε προεγχειρητικός έλεγχος

Keywords
Τυχαία Θέματα