Tablet με την υπογραφή της ίδιας της Microsoft απέναντι στο iPad;

Σύμφωνα με πληροφορίες των All Things D και The Wrap.

Η Microsoft έχει προγραμματίσει μια σημαντική ανακοίνωση για την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιουνίου και αν ισχύουν οι πληροφορίες των All Things D και The Wrap, η εταιρεία ενδέχεται να παρουσιάσει ένα Windows 8

tablet κατασκευασμένο από την ίδια. Μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να σημαίνει πως η Microsoft παίρνει πάνω της τη μάχη ενάντια στον κυρίαρχο των tablets (βλέπε iPad), ωστόσο η γνώμη μας είναι πως κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε σίγουρα προβλήματα στις σχέσεις της με τους υπόλοιπους κατασκευαστές PC και tablets.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως στην έκθεση Computex τα tablets με Windows 8 RT και ARM επεξεργαστές ήταν αισθητά λιγότερα σε σύγκριση με αυτά που βασίζονταν στις πλήρεις εκδόσεις των Windows 8, συνεπώς αν η εταιρεία παρουσιάσει τελικά κάποιο tablet, θα μπορούσε να ανήκει σ' αυτή την κατηγορία. Κι επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε όλα τα πιθανά σενάρια, δεν θα θεωρούσαμε απίθανο στο προγραμματισμένο event η Microsoft να παρουσιάσει ένα ARM tablet που έχει κατασκευαστεί σε στενή συνεργασία με τη Nokia… Σε κάθε περίπτωση, θα το διαπιστώσουμε σε μερικές ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα