Κέρδισε 13 διαδραστικά δώρα ScanIT

Δώρα συνολικής αξίας 278!

Η εταιρεία 4Experience εμπνεύστηκε και δημιούργησε τα καινοτόμα διαδραστικά προϊόντα της μάρκας ScanIT και δίνει τη δυνατότητα σε 13 τυχερούς αναγνώστες του i-TECH4u να κερδίσουν σούπερ προϊόντα συνολικής αξίας €278!

 

1x Pop Art διακοσμητικό τοίχου διαστάσεων 200x100 εκ. από μουσαμά(αξίας €59,90)1x διακοσμητικό πίνακα Bridge διαστάσεων 55x55 εκ. από καμβά σε τελάρο (αξίας €49,90)1x Get Connected
πίνακα διαστάσεων 35x35 εκ. (αξίας €39,90),2x ανδρικά ή γυναικεία Τ-shirt (αξίας €34,90)3x πακέτα με δύο διαδραστικά μαγνητάκια ScanIT διαστάσεων 6x6 εκ (αξίας €7,90) 5x πακέτα τριών τεμαχίων ευχετήριες κάρτες, διαστάσεων 12×17 εκ. (αξίας €6,90).

 

Για να εξασφαλίσεις κι εσύ έως και δύο συμμετοχές στην κλήρωση, εντελώς δωρεάν:

1. Πάτησε «Like» στη fan page του ScanIT στο Facebook (κάνε κλικ εδώ) και δήλωσε τα στοιχεία σου στο tab του διαγωνισμού.

2. Πάτησε «Like» στη fan page του i-TECH4u στο Facebook (κάνε κλικ εδώ) και δήλωσε τα στοιχεία σου στο tab του διαγωνισμού.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ SCANIT

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ScanΙΤ.gr παρουσιάζει καινοτόμα διαδραστικά προϊόντα καθημερινής χρήσης, ένδυσης, διακόσμησης, που δημιούργησε με σκοπό να χαρίσει στους πελάτες του, μοναδικές στιγμές εμπειρίας.

Η μάρκα «ScanΙΤ», διαθέτει ανδρικές και γυναικείες μπλούζες, προϊόντα διακόσμησης εσωτερικού χώρου όπως πίνακες, διακοσμητικά τοίχου, αυτοκόλλητα, μαγνητάκια, ευχετήριες κάρτες και πολλά άλλα που μένει να ανακαλύψετε…

Όλα είναι προϊόντα γεμάτα «δράση», αφού καταφέρνουν με πολύ απλό τρόπο να σε μεταφέρουν σε μια άλλη …διάσταση!

Πώς; Σκάναρε με το κινητό σου τον σχηματοποιημένο κωδικό ScanIT, που είναι τυπωμένος πάνω στο προϊόν που διάλεξες και αμέσως θα συνδεθείς μέσω ενός Link στο διαδίκτυο. Θα σε εκπλήξουν ευχάριστα τα βίντεο, οι εικόνες, η μουσική και τα μηνύματα που θα ανακαλύψεις!

Ακολούθησε τη νέα τάση, νοιώσε τη δύναμη του προϊόντος που μέσα από την τεχνολογία σε μεταφέρει σε εμπειρίες που αλλάζουν την καθημερινότητά σου!

Ένα είναι σίγουρο, με τα προϊόντα ScanIT θα ξεχωρίσεις…

Μην αργείς! Επισκέψου τώρα το site www.scanit.gr, γίνε και συ μέλος του και απόλαυσε μοναδικά προνόμια.

Γνώρισε πρωτοποριακά προϊόντα που θα σε ξετρελάνουν, βρες το δικό σου ScanIT, γίνε το κέντρο της παρέας και…ζήσε την εμπειρία του ScanIT!

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το i-TECH4u και την 4experienceΔικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο μια φορά με τον κάθε τρόπο συμμετοχής (συνολικά έως δύο συμμετοχές).Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 18 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου 2012, στις 23:59 το βράδυ.Οι δεκατρείς νικητές θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης στις 9 Ιουλίου 2012.Οι δεκατρείς νικητές κερδίζουν από ένα δώρο ScanIT, συνολικής αξίας €278, προσφορά της εταιρείας 4experience.Οι νικητές θα αν
Keywords
Τυχαία Θέματα