Ανήλικη σε γνωστό πορνό-site- Το είχε σκάσει από το σπίτι της!


Τον Ιανουάριο του 2010 μια 15χρονη απ΄το Palm Beach της Φλόριντα το σκάει απ' το σπίτι της.
Οχτώ μήνες αργότερα, στο website CumFiesta.com του δικτύου site πορνό RealityKings.com ανεβαίνει μια σκηνή με μια πρωτοεμφανιζόμενη πορνοστάρ ονόματι Bieyanka Moore (1η φωτό).
Λίγο μετά, η Sherrita Smalley, μητέρα της 15χρονης C.S., μηνύει τη RealityKings υποστηρίζοντας ότι η κόρη της και η πορνοστάρ Bieyanka Moore είναι το ίδιο πρόσωπο!
Πραγματικά οι φωτογραφίες της Bieyanka Moore που φαίνεται να ανέβασε στη σελίδα της στο MySpace (2η φωτό) και στο Twitter μοιάζουν εκπληκτικά με τη φωτογραφία που είχε δώσει η γιαγιά της C.S. στην οργάνωση Child Seekers της Νεβάδα (οργάνωση που ψάχνει για αγννούμενα παιδιά - 3η φωτό).
Ακόμα και το τατουάζ της Moore - τέσσερα αστέρια στη δεξιά μεριά του λαιμού της - ταιριάζει με την περιγραφή που συνόδευε τη φωτογραφία της αγνοούμενης C.S. στο site της οργάνωσης.
Η 15χρονη τέθηκε σε επιτήρηση απ' την αστυνομία της Νεβάδα, και το FBI άρχισε να ερευνά την υπόθεση. "Τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα απ' ό,τι φαίνονται. Μια 15χρονη δε μπορεί να το οργάνωσε αυτό μόνη της", είχε πει ο Mark A. Glassman, δικηγόρος της Smalley.
Όσο η υπόθεση εξελίσσεται, νέα στοιχεία έρχονται στο φως και αποκαλύπτουν την ταυτότητα των ενηλίκων που "εμπλέκονται" στην παραγωγή της σκηνής που πιστεύεται ότι πρωταγωνίστησε η 15χρονη.
O Mauricio Botero, πρόεδρος της RK Netmedia, ιδιοκτήτριας εταιρείας του δικτύου websites RealityKings.com, απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις στο δικαστήριο δείχνοντας ουσιαστικά πόσος έλεγχος έγινε απ' την παραγωγή για την πιστοποίηση της ηλικίας της κοπέλας.
Σύμφωνα με την τακτική της εταιρείας, η RealityKings έλαβε τα απαραίτητα χαρτιά που πιστοποιούσαν την ηλικία της στάρλετ: έγχρωμες φωτοτυπίες της προσωρινής της άδειας οδήγησης και αντίγραφο της κοινωνικής της ασφάλισης.
Η C.S. παρουσιάστηκε ψευδώς ως κάποια Tyler Chanel Evans, 19 χρονών απ' την πόλη Henderson της Νεβάδα.
Οι άνθρωποι της εταιρείας εξέτασαν τα χαρτιά καθώς και βίντεο της κοπέλας και τα βρήκαν όλα εντάξει. Παρ' ό,τι όμως τα στοιχεία αυτά ήταν αρκετά για τον ομοσπονδιακό νόμο, η πολιτική της εταιρείας είναι να προσκομίζονται δύο τύποι ταυτότητας.
Τη μέρα του γυρίσματος, στις 13 Αυγούστου, ούτε η κοπέλα ούτε ο ατζέντης της John O'Byrne είχαν κάτι πάνω τους, γι' αυτό έφυγαν και ξαναγύρισαν αργότερα με έγγραφο πιστοποίησης απ' την Υπηρεσία Κοινωνικής Ασφάλισης. Πράγματι ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης ανήκε στην Tyler Chanel Evans.
Στις 7 Σεπτεμβρίου όταν έγινε στη RK Netmedia ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία ότι η ηθοποιός στην εν λόγω σκηνή ήταν ανήλικη, η εταιρεία έκανε νέα ταυτοποίηση αυτή τη φορά της προσωρινής της άδειας οδήγησης. Για ακόμα μια φορά όλα τα στοιχεία του εγγράφου, μαζί και η φωτογραφία, ήταν εντάξει...
Έγινε επίσης γνωστή και η διεύθυνση της κατοικίας όπου έγινε το γύρισμα, ένα σπίτι αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο Plantation της Φλό
Keywords
Τυχαία Θέματα