Η “κυρία” και ο «πρωτάρης»




Το βαρύτιμο τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδας θα διεκδικήσουν ο τυπικά γηπεδούχος Ατρόμητος και η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 20:30.

Οι Περιστεριώτες βρίσκονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό Κυπέλλου και παρά το γεγονός ότι θεωρούνται αουτσάιντερ επιθυμούν να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Από την άλλη πλευρά, η «ΈΝΩΣΗ» θέλει να αφήσει πίσω της μια δύσκολη χρονιά και να
επιστρέψει στους τίτλους μετά από εννέα χρόνια ξηρασίας.

Τα πλάνα του Δώνη

Ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί με 4-3-3, τερματοφύλακα τον Μιχαηλίδη και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Νάστο, Μπαζίνσκι, Σαμπού και Σκόνδρα. Στα χαφ κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσουν οι Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης και Σαρμιέντο και τα… ερωτηματικά βρίσκονται στην επίθεση. Εκεί όπου ο Σαγκανόφσκι πρέπει να θεωρείται δεδομένος και οι Καμαρά, Αναστασάκος και Καραγκούνης θα παλέψουν για τις άλλες δύο θέσεις.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μιχαηλίδης, Ιτάνζ, Καραγκιολίδης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Φαβάλι, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καραγκούνης, Τάτος, Μπάλας, Αθανασίου, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Ολιβέιρα, Δάρλας, Σκόνδρας, Καμαρά, Αναστασάκος, Σαγκανόφσκι, Καραλής

Τα πλάνα του Χιμένεθ

Στο 4-4-2 που πιθανότατα θα διατηρήσει, από την άλλη, ο Χιμένεθ, τερματοφύλακας θα είναι ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Ματέος, Δέλλας και Γεωργέας. Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ θα είναι ο Ντιόπ, μπροστά του οι Μίτσελ και Μάκος και -αν το σχήμα είναι ρόμβος- ο Λυμπερόπουλος θα κινείται πίσω από τους Σκόκο-Μπλάνκο. Αν είναι «χριστουγεννιάτικο δέντρο», ο Μεσσήνιος θα το κάνει μαζί με τον Σκόκο, πίσω από το μοναδικό προωθημένο που θα είναι ο «Ζορό».

Η αποστολή της ΑΕΚ: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Ματέος, Γκέντσογλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας, Λαγός, Μπαχά, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λεονάρντο, Σκόκο, Ντιόπ, Λυμπερόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα