Νάντια Μπράουν: Η πρώτη Κύπρια πορνοστάρ που ζεί στην Λάρνακα μιλάει για τους Κύπριους πελάτες της και την καυτή επώνυμη ατζέντα της..!


Η Νάντια έχει κάνει την επιλογή της, θέλει να είναι η πρώτη porn star που γυρίζει τις ταινίες της στην Κύπρο. Το όνομα της είναι το καλλιτεχνικό της. Είναι sex maniac, παραδέχεται και για αυτό αποφάσισε να το κάνει επάγγελμα της αφού
πάει καιρός που βρίσκεται με αρκετούς Κύπριους και όχι μόνο που τους βγάζει από τη ρουτίνα τους. Πελάτες της, επιχειρηματίες, κάποιοι πολιτικοί και διάφοροι άλλοι πολίτες. Η Νάντια, να αναφέρουμε, είναι μόλις 23 χρόνων και παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο "Περιοδικό" και την δημοσιογράφο Μαρίνα Αβραάμ.
«Οι περισσότεροι Κύπριοι απατούν τις γυναίκες τους, απλά κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους. Μου έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις με οικογενειάρχες, μπορώ να σου τις περιγράψω..»
η Νάντια δεν σταματά πουθενά, θέλει να πει πολλά. «Δεν θέλω να βγει προς τα έξω ως άλλη μια μίζερη ιστορία. Έχω μανία με το σεξ, για αυτό το κάνω. Από πριν, με τον αρραβωνιαστικό μου κάναμε ανταλλαγές συντρόφων με άλλους Κύπριους ή βρισκόμασταν και όλοι μ
Keywords
Αναζητήσεις
κυπρια πορνοσταρ, κυπριες πορνσταρ
Τυχαία Θέματα