Ο «Dude» Τζεφ Μπρίτζες βγάζει δίσκο. Δεν είναι ο πρώτος!




Ο Τζεφ Μπρίτζες ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει δίσκο και totefteri θυμάται άλλους σταρ της μεγάλης οθόνης που το γύρισαν στο τραγούδι.

Η είδηση ότι ο Τζεφ Μπρίτζες ετοιμάζει δίσκο με την EMI, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στο τέλος του καλοκαιριού, δεν είναι ακριβώς βόμβα. Ο ηθοποιός έχει δείξει αρκετές φορές την αγάπη του για τη μουσική, γράφοντας και τραγουδώντας, όπως και στην ταινία Crazy Heart
που πρωταγωνιστούσε.


Αν ήταν μόνο ο πανίσχυρος «Dude» του Big Lebowski που το έχει γυρίσει στο τραγούδι, θα ήταν όλα καλά. Αν ανατρέξεις όμως στην πολύ πρόσφατη ιστορία, θα δεις ότι είναι και αρκετοί άλλοι που μετά την εμφάνισή τους στη μεγάλη οθόνη, έπιασαν κι ένα μικρόφωνο στο χέρι.

Kevin Costner

Η country μουσική ήταν πάντα από τις μεγάλες αγάπες του «Bodyguard» και πριν μερικά χρόνια δημιούργησε μια μπάντα με το όνομα «Kevin Costner and Modern West». Το 2007 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «Untold Truths» ενώ μετά από ένα χρόνο κυκλοφόρησαν και το «Turn it on».

David Hasselhoff

Μόνο φαρσοκωμωδία θα μπορούσε να θυμίζει η είδηση ότι ο τηλεοπτικός «Μιτς» τραγουδάει, αλλά οφείλεις να ξέρεις ότι οι δίσκοι που έχει κυκλοφορήσει από το 1989 μέχρι σήμερα είναι πιο πολλοί κι από τις συμμετοχές του σε σειρές και ταινίες

Will Smith

Ο τρομερός πρίγκιπας του Μπελ Ερ δεν άργησε να ανακαλύψει και αυτό το ταλέντο του. Το καλό είναι ότι δεν ανοίχτηκε πολύ ο άνθρωπος. Κυκλοφορεί κάθε λίγο καιρό μερικά τραγούδια σε RnB ρυθμούς και αυτό είναι όλο. Κάποια από τα τραγούδια του βρήκαν μάλιστα θέση τόσο στα αμερικάνικα όσο και στα ευρωπαϊκά charts. Και δεν μιλάμε για τα soundtrack του Men in Black και του Wild Wild West.

Bruce Willis

Από παλιά το είχε το μικρόβιο με το τραγούδι και ο Bruce Willis αφού το πρώτο solo album του κυκλοφόρησε το 1987 με τίτλο «The Return of Bruno», για να ακολουθήσουν άλλα δύο άλμπουμ, το 1989 και το 2001. Ανάμεσά τους κυκλοφόρησε αρκετά singles είτε σε soundtrack ταινιών που συμμετείχε είτε σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών.

John Travolta

Ο απόλυτος performer αφού στις περισσότερες νεανικές ταινίες του, τον έβλεπες να παίζει να τραγουδάει και να χορεύει. Από το 1974 μέχρι και το 2007 έχει κυκλοφορήσει 10 προσωπικά άλμπουμ αλλά και αμέτρητα singles. Στο βίντεο ο Τραβόλτα με φρικτό μακρύ μαλλί, λίγο πριν το απόγειο της καριέρας του.

Patrick Swayze

Έπαιξε σε τόσες ταινίες τον μουσικό, ντουμπλάρισε αμέτρητες φορές τη φωνή του Johnny Cash για κινηματογραφικές παραγωγές, που οι φωνητικές του ικανότητες δεν έμειναν για πολύ καιρό στο παρασκήνιο. Ο Swayze πάντως δεν προχώρησε ποτέ στην κυκλοφορία κάποιου ολοκληρωμένου δίσκου, παραμένοντας πιστός στην υποκριτική.

Jackie Chan

Το καλύτερο για το τέλος. Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, ο χαρακτηριστικός καρατερίστας των Αμερικανικών ταινιών έχει πιάσει και μικρόφωνο στα χέρια του για χάρη της Cantopop και
Keywords
Τυχαία Θέματα