Ποιοι θα είναι μαζί με τη Νικολέτα Ράλλη στο «Made in Star»




Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή «Made in Star» και η ομάδα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Η παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη, η αρχισυντάκτρια Μαρία Γιαχνάκη και όλη η ομάδα της εκπομπής δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς.

Στο πάνελ, μαζί με την Νικολέτα, θα είναι ο δημοσιογράφος Στάθης Παπούλιας, ο Γιώργος Χατζηπαύλου με γρήγορη, έξυπνη ατάκα, μια και έχει την πείρα του ηθοποιού της Stand-up Comedy ο οποίος γνωρίζεται με τη Νικολέτα τη σειρά "Σφηνάκια".
Επίσης την παρέα θα συμπληρώνουν οι δημοσιογράφοι του Star Ιωάννα Βάσου και Φραντζέσκα Σαββοργινάκη. Νέο «αίμα» η Ολγίνα Σαντίκου, τελειόφοιτη της Σχολής Μέσων Επικοινωνίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών και απόφοιτη της Σχολής Δημοσιογραφίας του Star. Ειδικός συνεργάτης, ο Νάσος Γουμενίδης, που θα δίνει πληροφορίες από τα έργα και τις ημέρες των διασήμων.

Η εκπομπή περιλαμβάνει, θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι, πώς βιώνουν, αλλά και πώς επιβιώνουν στη δύσκολη εποχή που περνάμε. Επίσης, νέοι θα προτείνουν τρόπους ανέξοδης διασκέδασης και θα αφηγούνται ωραίες στιγμές, που έχουν ζήσει. Η εκπομπή θα βρίσκει ξεχασμένα πρόσωπα, που κάποτε μας απασχόλησαν και θα παρουσιάζει τη νέα τους ζωή.
Keywords
Τυχαία Θέματα