Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έκανα τηλεόραση μόνο για τα λεφτά»




Για την οικονομική κρίση, την τηλεόραση και την κριτική που δέχτηκε μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Βήμα FM και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Όταν ρωτήθηκε αν έκανε τηλεόραση για τα λεφτά απάντησε: «Ασφαλώς ναι. Εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, την τηλεόραση την έκανα μόνο για τα λεφτά. Όμως σαν χαρακτήρας ό,τι αναλαμβάνω το υπερασπίζομαι, όπως έλεγε ο αγαπημένος μου άνθρωπος ο Σπύρος Ευαγγελάτος, με «φανατισμό ηλιθίου». Δηλαδή από τη στιγμή που λέω ναι σε κάτι, το υπερασπίζομαι με όλες
μου τις δυνάμεις. Αν μπορούσα να ζήσω από το θέατρο, δεν θα έκανα τηλεόραση. Της οφείλω πολλά, δε λέω ότι δεν τις οφείλω πολλά. Θεωρώ και εγώ ότι έχω συμβάλλει ως ένα βαθμό στο να μην είναι τηλεόραση σκουπίδι. Τουλάχιστον αυτό ακούω από τον κόσμο».

Όσον αφορά τις αρνητικές κριτικές απαντά: «Όταν βλέπω επιθετικά κείμενα αμέσως δυστυχώς το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου, ο άνθρωπος αυτός για να το γράφει αυτό έχει τους λόγους του. Έτσι και για μένα. Κάποιοι άνθρωποι είχαν πολύ συγκεκριμένους λόγους για να το κάνουν, δικούς τους εννοώ καθαρά, δεν τους έπιασε κανένας πόνος τώρα για το δημόσιο χρήμα. Από την άλλη εγώ, όσα χρόνια κάνω τηλεόραση τολμώ να πω ότι μαζί με τους «Απαράδεκτους», το στην «Υγειά μας» είναι οι εκπομπές, στις οποίες έχω συμμετάσχει, που έχει αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος, και αισθάνομαι πολύ καλά. Και είμαι βέβαιος ότι πραγματικά είναι μια από τις κάποιες οάσεις που έχει η ελληνική τηλεόραση και σαν ύφος και σαν επίπεδο και σαν μόχθο».

Αποκάλυψε ότι η εκπομπή «Στην υγειά μας» θα συνεχίσει και του χρόνου ενώ πιστεύει πως τα «ψώνια» υπάρχουν σε όλους τους χώρους και όχι μόνο στην τηλεόραση.
Keywords
Τυχαία Θέματα