Θέλουν φωτογραφίες του νεκρού Μπιν Λάντεν






Αμερικανοί κοινοβουλευτικοί υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες του νεκρού Οσάμα Μπιν Λάντεν, θα πρέπει να δημοσιευθούν ως επιβεβαίωση του θανάτου του στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ο Γερουσιαστής Καρλ Λεβίν, που προεδρεύει στην επιτροπή Αμύνης δήλωσε στους δημοσιογράφους.
«Φρονώ πως σε μία δεδομένη στιγμή, οι φωτογραφίες με τη σορό του θα πρέπει να δημοσιευθούν, δεν γνωρίζω πότε, αλλά πιστεύω πως αυτό θα γίνει και πως θα πρέπει να
το κάνουμε»,
Παράλληλα ο Λεβίν, τόνισε πως πρέπει να καθυστερήσει το χρονικό διάστημα δημοσιοποίησης των φωτογραφιών του νεκρού Μπιν Λάντεν υπαινισσόμενος πιθανά αντιαμερικανικά αντίποινα.
«Θα πρέπει να καθυστερήσει έως ότου κατευνασθούν οι αντιδράσεις».

Ο ανεξάρτητος Γερουσιαστής Τζο Λίμπερμαν, επικεφαλής της επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας, τόνισε από την πλευρά του πως:
«Θα ήταν απαραίτητο να δημοσιευθούν οι φωτογραφίες -όσο αποτρόπαιες και εάν είναι, γιατί αυτός επλήγη στο κεφάλι από τις σφαίρες - προκειμένου να διαψευσθεί κάθε υποψία ότι αυτό αποτελεί έναν δόλο της αμερικανικής κυβέρνησης».

O ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Ρότζερς τονίζει πως:
«Εμείς επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε πως θα κρατηθεί η αξιοπρέπεια-εάν υπάρχει κάποια-του Οσάμα Μπιν Λάντεν ώστε να μην εκτραχυνθούν τα προβλήματα σε άλλα σημεία του κόσμου και πως θα προσφέρουμε επαρκείς αποδείξεις προκειμένου ο κόσμος να γνωρίζει πως επρόκειτο όντως για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν».
Keywords
Τυχαία Θέματα