Τι λένε οι σταρ της σόουμπιζ για το γάμο

Το Χόλιγουντ και η σόουμπιζ δεν έμειναν ασυγκίνητοι από το βασιλικό γάμο. Ο Ryan Seacrest, η Paris και η Nicki Hilton, η Denise Richards, η Ellen DeGeneres και άλλοι πολλοί σχολίασαν το γάμο μέσω του twitter τους. «Η Kate Middleton ήταν εκθαμβωτική με
το απίστευτο νυφικό της. Φοβερός γάμος», ανέφερε η Paris Hilton, ενώ ο Ryan Seacrest αφού έστειλε τα συγχαρητήρια του ρώτησε όσους τον «ακολουθούν» με ποια… ομάδα είναι, αυτή του William ή του Harry.

Η Nicki Hilton θέλησε να στηρίξει την πριγκίπισσα Beatrice μιλώντας για το καπέλο της και λέγοντας ότι δεν της φάνηκε τόσο άσχημο. «Είμαι τόσο χαρούμενη για την Sarah Burton. Η Kate Middleton έδειχνε εκπληκτική, ένα αληθινό όνειρο με Alexander McQueen», ανέφερε η Rachel Zoe. Η Denise Richards αν και ήταν καλεσμένη στο πάρτι που έκανε η Tori Spelling για το γάμο στο σπίτι της έγραψε στο twitter της ότι είδε το γάμο γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Η Ellen DeGeneres το έριξε στο χιούμορ ενώ ο Joel Madden είπε πως συγκινήθηκε λίγο βλέποντας το γάμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα