Βλέπει Μέλμπεργκ η Γαλατάσαραϊ


Περίοπτη θέση στη μετεγγραφική λίστα της Γαλατάσαραϊ φέρεται να καταλαμβάνει το όνομα του αμυντικού του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας «Ηaberoku» ο Σουηδός στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο της «τσιμ μπομ», η οποία, όπως επισημαίνεται, ενδέχεται να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον 33χρονο αμυντικό. Αναλυτικά το δημοσίευμα της «Haberoku»:

«Ο νέος πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Ουνάλ Αϊσάλ στρέφεται προς την βόρεια
Ευρώπη, αφού θέλει αντοχή και πειθαρχία, μιας και θεωρεί ότι λείπουν από την ομάδα και γι' αυτό θέλει να φέρει στην Κωνσταντινούπολη Σουηδούς «αστέρες».

Ο Αϊσάλ έχει ζητήσει από τον σύμβουλο, Μπουλέντ Τουλούν να κάνει ό,τι πρέπει για να αποκτηθούν οι Γιόχαν Ελμάντερ, Κιμ Κάλστρομ, Μπεχράν Σαφαρί και Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Τουλούν έχει λάβει εντολή να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατό τις μεταγραφές των τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Ο 33άχρονος Μέλμπεργκ αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και ο Τουλούν προσπαθεί να τον πείσει.

Ο Μέλμπεργκ έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Αγγλία και το κόστος απόκτησής του από την ελληνική ομάδα μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 5 εκ. ευρώ!».
Keywords
Τυχαία Θέματα