Premier Padel: “Κλείδωσαν” τα τηλεοπτικά δικαιώματα για Ελλάδα!

Και το όνομα αυτής… Cosmote TV. Η συνδρομητική πλατφόρμα που είχε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του World Padel Tour και του Premier Padel την προηγούμενη διετία, θα είναι το τηλεοπτικό “σπίτι” του Παγκόσμιου Τουρ στην Ελλάδα και για το 2024.

Πάντως, η συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε σχετικά αργά, εξαιτίας του… αδέξιου χειρισμού των ανθρώπων του Premier Padel.

Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές του Τουρ την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσαν και επισήμως την εκχώρηση των δικαιωμάτων στη Red Bull και τη Red Bull TV για όλο τον κόσμο (πλην 13 χωρών) έως το τέλος του 2027.

Προγενέστερα όμως είχαν συμφωνήσει και για επέκταση της συνεργασίας με τις πλατφόρμες αρκετών χωρών που είχαν τα δικαιώματα του 2023, συμπεριλαμβανομένης και της Cosmote TV για την Ελλάδα. Οι συνεργασίες αυτές σε πολλές χώρες (ανάμεσά τους και η Ελλάδα) είχαν ρήτρα αποκλειστικότητας, η οποία όμως de facto καταλύεται φέτος από την παράλληλη προβολή της Red Bull TV.

Οπότε, οι δύο πλευρές έπρεπε να επανακαθορίσουν τους όρους, προκειμένου να καταλήξουν σε μία διαφοροποιημένη συμφωνία, γεγονός που καθυστέρησε χρονικά την υπόθεση. Έστω και έτσι πάντως, το φινάλε ήταν ευτυχές.

Η τηλεοπτική πρεμιέρα του Premier Padel στην Ελλάδα για φέτος θα γίνει το προσεχές Σάββατο, με τους τελικούς του Riyadh P1 που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα, στις 16:00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένος ο τελικός των γυναικών, ενώ αμέσως μετά, στο ίδιο κορτ, θα διεξαχθεί και ο τελικός των ανδρών.

The post Premier Padel: “Κλείδωσαν” τα τηλεοπτικά δικαιώματα για Ελλάδα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα