Άμπου Ντάμπι: Απέκλεισε τη Ζαμπέρ η Μάια (vid)

17:08 9/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Mubadala Abu Dhabi Open πήρε η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια κερδίζοντας καθαρά την Ονς Ζαμπέρ με 6-3, 6-4, μετά από μία ώρα και 31 λεπτά αγώνα στο Stadium Court.

Η 27χρονη Βραζιλιάνα κατάφερε να αφήσει εκτός τελικής 4άδας τη No2 του ταμπλό, και να δώσει συνέχεια στις προσπάθειές της στη WTA 500 διοργάνωση του Άμπου Ντάμπι. Δεν είχε άσο στο παιχνίδι, ενώ υπέπεσε και σε 3 διπλά λάθη.

Τέλειωσε

το ματς με 69% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (35/51), ήταν συνεπής από το δεύτερο (57%, 8/14), εκμεταλλεύτηκε 3/5 BP που της δόθηκαν στο ματς, ενώ κατάφερε να “σβήσει” 4/5 απειλές της Τυνήσιας αντίπαλής της.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του τελευταίου προημιτελικού αγώνα της ημέρας, ανάμεσα σε Ντάρια Κασάτκινα και Σοράνα Κιρστέα. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι Σαμσόνοβα-Ριμπάκινα, που αμφότερες επικράτησαν στις αναμετρήσεις τους.

Back-to-back Abu Dhabi semifinals for Bia

Haddad Maia defeats No.2 seed Jabeur and will next face the winner of Kasatkina vs. Cirstea!#MubadalaAbuDhabiOpen pic.twitter.com/NPkWYu5Lng

wta (@WTA) February 9, 2024

ABU DHABI OPEN SINGLES | DOUBLES | OOP (+2h)

The post Άμπου Ντάμπι: Απέκλεισε τη Ζαμπέρ η Μάια (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα