Χάλεπ: Αποσύρθηκε από το Bille Jean King Cup λόγω τραυματισμού

Η Σιμόνα Χάλεπ είχε δηλωθεί στην Εθνική ομάδα της Ρουμανίας για την αναμέτρηση κόντρα στην Ουκρανία για το Billie Jean King Cup, που θα πραγματοποιηθεί στο ουδέτερο (λογω πολέμου) Amelia Island στη Φλόριντα (12-13 Απριλίου), λόγω ενοχλήσεων στον ώμο. 

Το γεγονός αυτό δεν έχει να κάνει μόνο για τη συμμετοχή της Ρουμάνος, την πρώτη

με την Εθνική της ομάδα μετά από την περιπέτειά της με την υπόθεση ντόπινγκ, αλλά κυρίως γιατί περιπλέκει την κατάσταση για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ερχόμενου καλοκαιριού στο Παρίσι. 

Για να συμμετάσχει κάποιος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν πριν από το τελευταίο major της χρονιας το US Open, θα πρέπει να πλοιρούν ορισμένα κριτήρια και ένα από αυτά είναι η συμμετοχή στο Billie Jean King Cup (το αντίστοιχο Davis Cup στους άνδρες) με τις ελπίδες της Χάλεπ να μειώνονται μετά από αυτήν την εξέλιξη.

Μέσα στα κριτήρια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις ωστόσο ακόμα είναι άγνωστο το πως θα κινηθεί κι αν η περίπτωση της Ρουμάνας και πρώην Νο1 του κόσμου συγκαταλέγεται σε αυτές τις κατηγορίες των εξαιρέσεων. 

Για την ώρα πάντως δεν έχει ανακοινώσει που σε ποιο τουρνουά θα επιστρέψει, αλλά και το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση

The post Χάλεπ: Αποσύρθηκε από το Bille Jean King Cup λόγω τραυματισμού appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα