Έγραψε ιστορία ο Γου με νίκη επί του Φριτς (vid)

Ο πρώτος Κινέζος που φτάνει σε τελικό ATP World Tour τουρνουά, έγινε ο Γίμπινγκ Γου μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή 6-7(3), 7-5, 6-4 επί του Τέιλορ Φριτς στα ημιτελικά του Dallas Open.

Το Νο93 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επιβεβαίωσε

την γρήγορη εξέλιξή του, πετυχαίνοντας την πρώτη του Top10 νίκη.

“Δεν σκεφτόμουν το σκορ, να χάσω ή να κερδίσω. Απλά προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό” είπε στην on court συνέντευξή του ο Γου και απευθυνόμενος στο κοινό, υπογράμμισε: “Είστε υπέροχοι. Φωνάζατε για εμάς σε κάθε πόντο. Σας ευχαριστώ”

Ο 23χρονος από τη Χαντσόου, έκανε ένα σπουδαίο ματς με πολύ καλή απόδοση τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Τελείωσε το ματς με 35 winners, δύο εκ των οποίων στους δύο τελευταίους πόντους του ματς, δίνοντας θριαμβευτικό τόνο στη μεγάλη νίκη του.

Με την ιστορική πρόκριση στον τελικό, ο Γου έχει εξασφαλίσει την άνοδό του στο career high Νο76 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Κινέζος έχασε δύο set points στο εναρκτήριο σετ, όμως έδειξε χαρακτήρα στη συνέχεια και αφού έσωσε δύο break points του Φριτς στο 2-2 games του 2ου σετ, πέτυχε το χρυσό break στο 11ο game (6-5), σερβίροντας επιτυχημένα στη συνέχεια για την ισοφάριση.

Στο καθοριστικό σετ ο Γου δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και με break στο 5ο game (3-2), ολοκλήρωσε τη σπουδαία νίκη του μετά από 2 ώρες και 34 λεπτά.

Στον τελικό του Dallas Open, ο Κινέζος θα αντιμετωπίσει τον Τζον Ίσνερ ο οποίος στον πρώτο ημιτελικό επικράτησε 3-6, 7-5, 7-6(4) του Τζει Τζει Γουλφ, κερδίζοντας το 501ο tie break της καριέρας του.

DALLAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Έγραψε ιστορία ο Γου με νίκη επί του Φριτς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα