Ελβετία: Φιναλίστ στα διπλά η Παπαμιχαήλ

Ολοκλήρωσε την καλή αγωνιστική της εβδομάδα η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 75.000 δολαρίων της Ελβετίας. Η 31χρονη Ελληνίδα τενίστρια έπαιξε στο πλάι της Σιμόνα Βάλτερτ, και έφτασαν μαζί ως τον τελικό.

Συγκεκριμένα, Παπαμιχαήλ και Βάλτερτ αντιμετώπισαν σήμερα Σάββατο (20/4) τις No2 του ταμπλό, Έμιλι Άπλετον (Αγγλία) και Λένα Παπαδάκης (Γερμανία), και έχασαν με 4-6, 6-4, 10-6, μετά από μία ώρα και 43 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ.

Για

να φτάσουν ως εδώ είχαν νικήσει πρώτα τις Ιταλίδες Τζέσικα Μπερτόλντο και Βερένα Μέλις, με 6-3, 6-0, ενώ στα προημιτελικά επικράτησαν των Λετονών, αλλά και κορυφαίων του ταμπλό, Ντάρια Σεμενίσταγια και Ντανιέλα Βισμάνε, με 7-5, 7-5.

Στα ημιτελικά Δέσποινα και Σιμόνα νίκησαν τις No3 του ταμπλό, Νίκα Ράντισιτς (Σλοβενία) και Ανίτα Βάγκνερ (Βοσνία Ερζεγοβίνη) με 7-6(6), 4-2, έπειτα από εγκατάλειψη των αντιπάλων τους στο δεύτερο set, για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον τελικό.

Όσον αφορά τα μονά, η Δέσποινα αποκλείστηκε πρόωρα από την 18χρονη Ρουμάνα, και προερχόμενη από τα προκριματικά, Μαρία Σάρα Πόπα, με 5-7, 7-5, 7-6(3), μένοντας εκτός δεύτερου γύρο στο κυρίως ταμπλό.

The post Ελβετία: Φιναλίστ στα διπλά η Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα