Επίσημο: Τολίτο και Αλφόνσο μπαίνουν στο Premier Padel! (vid)

Αυτό που κουβεντιαζόταν επί μήνες στον κόσμο του πάντελ, είναι πλέον γεγονός! Οι Τολίτο Αγκίρε και Γκονζάλο Αλφόνσο θα κάνουν προσεχώς το ντεμπούτο τους στον κόσμο του Premier Padel και συγκεκριμένα στο Mar Del Plata P1 της Αργεντινής.

Οι δύο Αργεντινοί εξασφάλισαν την ιστορική αυτή συμμετοχή τους μέσω wildcard. Μάλιστα, την κάρτα ελευθέρας δεν την… παρέλαβαν δωρεάν, αλλά την κέρδισαν με τον ιδρώτα τους, κατακτώντας τον τίτλο στο τουρνουά FIP Rise Argentina

II. Πρακτικά, οι δυο τους μπήκαν στο συγκεκριμένο τουρνουά αποκλειστικά με αυτόν τον στόχο, φέρνοντας σε πέρας την αποστολή.

Το Mar Del Plata P1 θα διεξαχθεί την εβδομάδα 20-26 Μαΐου, αποτελώντας το μοναδικό τουρνουά στο φετινό Παγκόσμιο Τουρ που φιλοξενείται στην Αργεντινή. Θα είναι η δεύτερη από τρεις σερί διοργανώσεις που θα γίνουν εκείνες τις ημέρες στη Λατινική Αμερική (Παραγουάη, Αργεντινή, Χιλή), αποκτώντας έτσι ακόμη περισσότερη προβολή.

Οι Τολίτο και Αλφόνσο έχουν κάνει μαγικό ξεκίνημα στο 2024, έχοντας κατακτήσει τα τρία πρώτα τουρνουά του A1 Padel. Παράλληλα, ο Τολίτο βρίσκεται στο αποκορύφωμα της δημοφιλίας του, χάρη στις απίστευτες εμπνεύσεις και ενέργειές του εντός κορτ.

Οι Τολίτο και Αλφόνσο μετρούν ήδη τρεις τίτλους στο φετινό A1 Padel.

Η ικανότητα του Τολίτο να ανταπεξέλθει -ή και να συναρπάζει με το μοναδικό του στυλ- στο κορυφαίο επίπεδο του Παγκόσμιου Τουρ ήταν επί πολύ καιρό ένα μεγάλο ερώτημα για τους περισσότερους φίλους του πάντελ. Σε μερικές εβδομάδες, ο Τολίτο μαζί με τον Αλφόνσο θα επιχειρήσουν να δώσουν την απάντησή τους.

Στιγμές… μαγείας του Τολίτο:

The post Επίσημο: Τολίτο και Αλφόνσο μπαίνουν στο Premier Padel! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα