Η Σαμπαλένκα σταμάτησε το σερί της Κόλινς (vid)

Ζωντανή στο παιχνίδι της υπεράσπισης του τίτλου της στη Μαδρίτη βγήκε η Αρίνα Σαμπαλένκα που σημείωσε σπουδαία νίκη κόντρα στην πιο φορμαρισμένη τενίστρια των τελευταίων εβδομάδων στο WTA Tour, Ντάνιελ Κόλινς.

Η 30χρονη Αμερικανίδα που πραγματοποιεί την τελευταία της χρονιά στο tour, προερχόταν από 15 σερί νίκες και δύο συνεχόμενους τίτλους σε Μαϊάμι και Τσάρλεστον και παρ’ό,τι προηγήθηκε στο σκορ της Σαμπαλένκα, γνώρισε την ήττα με 4-6, 6-4, 6-3 στον 4ο γύρο του Mutua Madrid Open από την

πανίσχυρη Λευκορωσίδα.

Έτσι, η Σαμπαλένκα προκρίθηκε στον πρώτο προημιτελικό της σε τουρνουά WTA 1000 τη φετινή σεζόν, εκεί όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την 17χρονη, Μίρα Αντρέεβα.

Ήταν η 5η νίκη της Λευκορωσίδας σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την Κόλινς, με το Νο2 του ταμπλό και του κόσμου να χρειάζεται 2 ώρες και 25 λεπτά για να φτάσει στη νίκη, ολοκληρώνοντας την προσπάθεια μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα).

Η Σαμπα τελείωσε το ματς με 39 winners και μόλις 20 αβίαστα λάθη, μετατρέποντας σε break τις έξι από τις εννιά ευκαιρίες που είχε στο ματς.

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Η Σαμπαλένκα σταμάτησε το σερί της Κόλινς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα