Μεντβέντεφ: “Το διασκέδασα πολύ” (vid)

Στον πρώτο του χωμάτινο τελικό σε Masters τουρνουά, προκρίθηκε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά τη μεγάλη νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά με 7-5, 7-5 στο 2ο ημιτελικό της Ρώμης, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 27χρονος Ρώσος, κατάφερε να διατηρήσει τη ψυχραιμία του παρά τις πολλές και μεγάλες διακοπές λόγω βροχής και με breaks στο 11ο game (6-5) των δύο σετ, σφράγισε το ραντεβού με τον Χόλγκερ Ρούνε στον τελικό της Κυριακής (17:00GR-Cosmote TV).

To No3 της παγκόσμιας κατάταξης,

πανηγύρισε χορεύοντας την 8η νίκη του σε 12 ματς με τον Τσιτσιπά και αμέσως μετά παραδέχθηκε ότι διασκέδασε πολύ τον αγώνα, παρά τις εκνευριστικές διακοπές του αγώνα.

“Το διασκέδασα σήμερα. Ήταν δύσκολα με την καθυστέρηση λόγω βροχής. Έκανα ζέσταμα 6-7 φορές και πραγματικά μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι πολύ εκνευριστικό. Σήμερα, όμως, δεν ξέρω γιατί αλλά εγώ το διασκέδασα και γέλασα πολύ” είπε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ.

“Υπήρχαν πολλές στιγμές όπου ήμουν με τον προπονητή μου και του έλεγα: ‘Οκ, άνοιξαν το γήπεδο, πάμε για ζέσταμα’. Πήγαμε για ζέσταμα και όταν ξεκινήσαμε, λάβαμε ένα μήνυμα: ‘Η βροχή δυνάμωσε, σταματήστε το ζέσταμα’. Γελούσαμε με αυτό και είμασταν συνέχεια σε αναμονή”.

Μετά τη νίκη του επί του Τσιτσιπά, ο Μεντβέντεφ χρειάζεται μια ακόμη νίκη στον τελικό για την άνοδό του στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεπερνώντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς και θα πάει ως Νο2 στο Roland Garros.

Για τον χορό του μετά το τέλος του ματς, ο Μεντβέντεφ είπε: “Όταν μου το έδειξαν στην τηλεόραση, φάνηκε γελοίο. Όταν, όμως, το δω σε μερικούς μήνες θα έχει πλάκα και θα είναι μια ωραία ανάμνηση για το πως πέρασα στον πρώτο μου χωμάτινο τελικό σε Masters”

"It doesn't mean I'm gonna dance after every match"

But yeah, can you tho @DaniilMedwed? #IBI23 pic.twitter.com/ksUMXWMRWB

Tennis TV (@TennisTV) May 20, 2023

ROME MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Μεντβέντεφ: “Το διασκέδασα πολύ” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα