Ναδάλ: “Δεν ήταν και ο καλύτερος μου αγώνας”

19:24 9/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Τη σημερινή του εμφάνιση σχολίασε ο Ράφα Ναδάλ, στις on court δηλώσεις του μετά την πρώτη του νίκη στη Ρώμη. Ο 37χρονος Ισπανός νίκησε με ανατροπή τον Ζιζού Μπεργκς στο Foro Italico, ωστόσο δεν έδειξε ικανοποιημένος από την επίδοσή του.

Παρόλα αυτά, αυτή ήταν η 70η νίκη του Ράφα στο Masters της ιταλικής πρωτεύουσας, κάτι που κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει. Είναι κάτοχος του τίτλου 10 φορές, και ευελπιστεί να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία, λίγο πριν την έναρξη του Roland Garros

στο Παρίσι.

“Δεν ήταν και ο καλύτερος μου αγώνας σήμερα. Έκανα πιο καλές προπονήσεις σε σχέση μ’ αυτό που έπαιξα σήμερα, χωρίς αμφιβολία. Βρήκα όμως τον τρόπο να κερδίσω. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στην αρχή ενός τουρνουά.

Το παιχνίδι μου είναι πιο απρόβλεπτο από πριν. Δεν έπαιζα πολύ τένις τα τελευταία 2 χρόνια. Είχε τα πάνω του και τα κάτω του ο αγώνας, αλλά νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω πολύ καλύτερα από αυτό που έδειξα σήμερα.”

Στο 2ο γύρο της διοργάνωσης ο Ναδάλ θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Χούμπερτ Χουρκάτς. Θα είναι η πρώτη τους συνάντηση στο Tour, και σίγουρα θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για τον Ισπανό, προκειμένου να δώσει συνέχεια στις προσπάθειές του.

The post Ναδάλ: “Δεν ήταν και ο καλύτερος μου αγώνας” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα