Ρώμη: Συμπληρώνεται η 4άδα στις γυναίκες – Ξεκινούν οι “8” στους άντρες

Με την ολοκλήρωση των προημιτελικών στο ταμπλό των γυναικών, αλλά και τους πρώτους δύο αγώνες στη φάση των “8” των ανδρών συνεχίζεται η δράση την Τετάρτη στο Internazionali BNL d’Italia, το οποίο μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία. 

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο κεντρικό court με το πρόγραμμα να ξεκινάει στις 14:00 GR με τον αγώνα της Αρίνα Σαμπαλένκα κόντρα στην Γέλενα Οσταπένκο με την Νο2 του κόσμου να έχει κερδίσει και στις 2 μεταξύ τους αναμετρήσεις. 

Αμέσως μετά (όχι πριν τις 16:00 GR) θα ξεκινήσει

ο πρώτος χρονικά προημιτελικός των ανδρών με τον εκπληκτικό Αλεχάνδρο Ταβίλο να ψάχνει τη μεγαλύτερη πρόκριση στην καριέρα του κόντρα στον Κινέζο Ζινζέν Ζανγκ στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση. 

Στο βραδινό πρόγραμμα (20:00 GR) η Βικτόρια Αζαρένκα θα αντιμετωπίσει την Ντάνιελ Κόλινς σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τις δύο παίκτριες να μετρούν από μια νίκη στα δύο παιχνίδια που έχουν βρεθεί αντίπαλες, ενώ στο τελευταίο ματς του προγράμματος στο κεντρικό court ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα συγκρουστεί με τον Τέιλορ Φριτς στο πρώτο μεταξύ τους χωμάτινο παιχνίδι μετά από 7 αναμετρήσεις. 

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Συμπληρώνεται η 4άδα στις γυναίκες – Ξεκινούν οι “8” στους άντρες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα