Σφιόντεκ: “Νιώθω πολύ καλά, δε σκεφτόμουν τι έγινε πέρυσι” (vid)

20:18 2/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Την πρόκρισή της στον τελικό του Mutua Madrid Open σχολίασε η Ίγκα Σφιόντεκ στην on court συνέντευξή της μετά το παιχνίδι κόντρα στην Μάντισον Κις. Η 22χρονη Πολωνή, και περσινή φιναλίστ της Μαδρίτης, θα διεκδικήσει τον τίτλο μεθαύριο είτε κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα, είτε απέναντι στην Έλενα Ριμπάκινα.

“Νιώθω πολύ καλά. Δεν σκεφτόμουν πραγματικά τι έγινε πέρυσι, αλλά το να βρίσκομαι back to back στον τελικό είναι υπέροχο. Θα έχω την ευκαιρία να παίξω έναν ωραίο αγώνα σε 2 μέρες, και αυτό με ενθουσιάζει πολύ. Είμαι ευχαριστημένη γενικά με όλο το τουρνουά.”

Στη συνέχεια

ρωτήθηκε για το πως θα αξιοποιήσει το ρεπό της αύριο, και είπε πως δε θα κάνει κάτι τρελό. Σίγουρα κάποιες βόλτες σε πάρκα, και θα κοιτάξει να χαλαρώσει ενόψει του τελικού, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τον 3ο φετινό της τίτλο.

Iga Swiatek after beating Madison Keys to reach back to back Madrid finals:

“I feel really good. I wasn’t really thinking about what happened last year. But repeating this result is a great thing. I’ll have a chance to play a nice match in 2 days. So it’s really exciting. I’m… pic.twitter.com/KHclHWWugE

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) May 2, 2024

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Σφιόντεκ: “Νιώθω πολύ καλά, δε σκεφτόμουν τι έγινε πέρυσι” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα