5 super tips για να αναβαθμίσεις το στυλ σου σε δευτερόλεπτα!

Υπάρχουν κάποιες πολύ απλές κινήσεις που μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε κομμάτι της ντουλάπας σου…

Γύρνα τα μπατζάκια.

Κάνε το αγαπημένο σου τζιν να δείχνει λίγο πιο sexy, γυρνώντας τα μπατζάκια. Δείξε λίγο αστράγαλο και κάνε τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά και αδύνατα. Επίσης στυλιστικά ανεβαίνεις level και αναδεικνύεις τα παπούτσια σου. Οπότε αν θες να εντυπωσιάσεις, φρόντισε να φοράς κάτι ιδιαίτερο.

Κόμπος στο πουκάμισο.

Η μεταμόρφωση του κλασσικού

και πολυφορεμένου πουκαμίσου ξεκινά με το άνοιγμα των τελευταίων κουμπιών (περίπου μέχρι το σημείο που θες να το κοντύνεις). Έπειτα πιάνεις τις δύο άκρες και τις δένεις έναν περίτεχνο κόμπο (αν έχεις κάνει χρέη ντελιβερά θα σου πρότεινα να προχωρήσεις στο Νο.3 - ή με άλλα λόγια ο κόμπος μετά να μπορεί να λυθεί!). Κάπως έτσι το πουκάμισο εκτελεί χρέη crop top. Extra tip: Συνδύασέ το με κάτι ψηλόμεσο.

Loose φόρεμα και ζακέτα στην μέση.

Κι όμως ένα χαλαρό φόρεμα σε ίσια γραμμή μπορεί να αναδείξει το σώμα σου. Πάρε μια ζακέτα και δέσ' τη γύρω από την μέση σου. Οι καμπύλες σου θα δείχνουν υπέροχες (έχεις δεν έχεις) χωρίς να χάσεις την άνεση που σου προσφέρει.

Μονοχρωμία και χρώμα σε παπούτσια και σκουλαρίκια.

Αν βαριέσαι τα total black, white κλπ, σου έχω μια φανταστική λύση. Μην μείνεις απόλυτα πιστή στο χρώμα που επέλεξες να φορέσεις. Κάνε μια τσαχπινιά με παπούτσια και έντονα σκουλαρίκια σε άλλο χρώμα.

Extra tip: Τόλμησε total black και κόκκινα στοιχεία. Θα ξετρελάνεις τους πάντες.

Μαντήλι στα μαλλιά.

Τώρα που ανοίγει ο καιρός και ο ήλιος είναι δυνατός, φόρα το αγαπημένο σου μαντήλι ως κορδέλα στα μαλλιά και εντυπωσίασε τους πάντες. Μπορείς φυσικά να παίξεις με τα χρώματα όπως στο Νο.4!

Γενικά τόλμα! Τόλμα να κάνεις πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει και πειραματίσου. Πίστεψε στον εαυτό σου και είμαι βέβαιη πως το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα