Jump [into your] suits!

Τι κι αν η Ελλάδα είναι η χώρα του ήλιου και του καλοκαιριού, προσωπικά δεν είμαι κι ο μεγαλύτερος fan του, κι αυτό γιατί καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, διακοπές και ξεκούραση, στοιχεία που για τους περισσότερους από εμάς διαρκούν από 7 έως 20 μέρες μέσα στο καλοκαίρι.

Όλο τον υπόλοιπο καιρό, ιδρώνουμε στους καυτούς δρόμους της πόλης μπαινοβγαίνοντας από τoυς +38 στους +24 βαθμούς κελσίου… Τρέλα, δεν νομίζεις;

Και μέσα σε όλα αυτά, πρέπει να βρεις εκείνα τα ρούχα που θα σε κρατούν δροσερή, στιλάτη αλλά και θα απαιτούν τον λιγότερο χρόνο για να τα συνδυάσεις! Τι πιο εύκολο λοιπόν, από ένα one-piece ρούχο, που μπορεί να σε διευκολύνει όταν ντύνεσαι το πρωί για την δουλειά, με σκοπό να συνεχίσεις την ημέρα σου κατευθείαν μετά, χωρίς να περάσεις από το σπίτι, για ένα καφέ, ποτό ή ακόμα και μπάνιο στη θάλασσα!

Τα λεγόμενα jumpsuits δεν είναι τίποτα παραπάνω από ολόσωμες φόρμες, που η συνεχώς εξελισσόμενη μόδα τις παραλλάσσει, δημιουργώντας μια φόρμα κατάλληλη για κάθε σωματότυπο, ώρα και περίσταση της ημέρας. Μπορούν να αντικαταστήσουν το φόρεμα, μιας και είναι πιο άνετα και λιγότερο επικίνδυνα να μας εκθέσουν αλά Marilyn Monroe περνώντας πάνω από κάποιον αγωγό εξαερισμού του μετρό!

Είτε shorts είτε μακριά, τα jumpsuits μπορούν να καλύψουν κάθε μας ανάγκη. Ανάλογα τον χώρο και την ώρα, επιλέγουμε λιγότερο ή περισσότερο αυστηρά ντεκολτέ. Η υλικότητα των jumpsuits παίζει επίσης σημαντικό ρόλο, όχι μόνο για την καταλληλότητα της περίστασης αλλά και για μια κολακευμένη σιλουέτα. Jumpsuits από stretchy υφάσματα δεν κολακεύουν ιδιαίτερα τις καμπύλες, αλλά και σε αδύνατους σωματότυπους σπάνια δείχνουν αριστοκρατικά. Επομένως προτιμάμε πιο χαλαρές φόρμες, αφήνοντας τα υφάσματα να διαγράψουν ή όχι την σιλουέτα μας.

Ξεκινώντας από τη δουλειά, ένα συντηρητικό αλλά mini jumpsuit σε ουδέτερη απόχρωση, με ένα ζευγάρι χρωματιστές πλατφόρμες φελλού ή ξύλου, αλλά και τα κατάλληλα αξεσουάρ, μας κάνουν να νιώθουμε άνετες αλλά και μοδάτες στον εργασιακό μας χώρο.


METALLIC JACQUARD PLAYSUIT (59,79 €) [Περισσότερα]
Κολιέ Πολύσειρο Χάντρες Πορτοκαλί (15,00 €) [Περισσότερα]
Μεγάλη Τσάντα σε styl Bottega Veneta Λαχανί (47,00 €) [Περισσότερα]
S. Oliver (69,00 €) [Περισσότερα]

Αλλά και για τις ημέρες εκείνες που δεν δουλεύουμε και ευχαριστιόμαστε το καλοκαίρι μας κοντά στη θάλασσα, ένα βαμβακερό jumpsuit πάνω από το μαγιώ, με ένα ζευγάρι πάνινα παπούτσια, μας καθιστούν έτοιμες για όλα!


ASOS Playsuit with Low Back in Parrot Print (28,51 €) [Περισσότερα]
Bitter & Sweet (24,00 €) [Περισσότερα]
LADY topBlue Ostritch (146,00 €) [Περισσότερα]
Printed canvas tote (136,37 €) [Περισσότερα]

Τέλος, ένα ποτό τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού μπορεί να καλυφθεί με ένα μακρύ jumpsuit με αποκαλυπτικό ντεκολτέ ή/και πλάτη, με ένα ζευγάρι τακούνια και μια chain bag, μιας και δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό να κρατά κατειλημμένο το ένα σου χέρι ένα τσαντάκι!


Oasis Spot Printed Ju
Keywords
Τυχαία Θέματα