Χειμερινά μπουφάν που θα σας κρατούν απόλυτα ζεστές!

Αναμφισβήτητα υπάρχουν πανωφόρια που δεν τα φοράς τόσο για να ζεσταθείς αλλά επειδή είναι στη μόδα ή επειδή είναι βράδυ και έχεις μία σημαντική έξοδο. Όμως η καθημερινότητα και κάποιες μέρες μέσα στον χειμώνα απαιτούν πολύ ζεστά μπουφάν, μπουφάν που θα σε προφυλάξουν το πρωί από το πολύ κρύο καθώς πηγαίνεις στη δουλειά, το απόγευμα θα είναι ικανά να σε συνοδέψουν στις βόλτες σου και το βράδυ να καλύψουν τις ανάγκες σου για ζεστασιά.

Η καθημερινότητα λοιπόν είναι το ζητούμενο, έτσι τα παρκά που είναι χοντρά και πουπουλένια μπαίνουν στην πρώτη γραμμή, τα καπιτονέ μπουφάν το ίδιο, οι γούνες

αποτελούν Must have στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας και πλέον μπορούν να φορεθούν ακόμα και πρωί, ενώ τα ασημένια και χρυσά φουσκωτά υπηρετούν και το κομμάτι της μόδας και των τάσεων.

Επομένως δεν υπάρχει δικαιολογία, σαφέστατα ο χειμώνας χρειάζεται ένα πολύ ζεστό πανωφόρι που θα φορεθεί πάνω από τα πουλόβερ μας, που θα μας κρατά ασφαλείς από το κρύο και που όλες τις ώρες της ημέρας θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας. Πλέον, τα χοντρά πανωφόρια δεν στερούνται αισθητικής, το ζήτημα είναι να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο στυλ σας!

Superdry MF Tall Toggle Puffle Jacket (144,00 €) [Περισσότερα]Μπούφαν με γουνάκι κουκούλα (130,00 €) [Περισσότερα]Μπουφάν με αποσπώμενη λεπτομέρεια γούνας στην κουκούλα και τσέπες με σούστα (59,00 €) [Περισσότερα]Φουσκωτό μπουφάν με αποσπώμενη κουκούλα, αποσπώμενη ζώνη και τσέπες με φερμουάρ (48,00 €) [Περισσότερα]Παλτό από συνθετική γούνα (44,00 €) [Περισσότερα]Protest Scooby jacket (111,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Μπουφάν Σε Στυλ Ανοράκ Funky Buddha (119,00 €) [Περισσότερα]Μπουφάν Betty London DENIO (82,00 €) [Περισσότερα]Biston μπουφάν μακρύ (79,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Μπουφάν Μακρύ Zepelin Tee Jays 9638 (146,00 €) [Περισσότερα]Φουσκωτό μακρύ μπουφάν με επένδυση (99,00 €) [Περισσότερα]Φουσκωτό μακρύ μπουφάν με επένδυση (99,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα