Μόδα από κούνια!

11:25 9/4/2018 - Πηγή: Ntynomai

Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο έντονη βλέπουμε γύρω μας τη μόδα που θέλει τα ρούχα των παιδιών να γίνονται φορείς διαφόρων μηνυμάτων, συνήθως προς εμάς τους μεγαλύτερους που τα περιεργαζόμαστε και ασχολούμαστε μαζί τους και με το παραπάνω! Πάσης φύσεως φράσεις, άλλες πιο κοινότυπες και συνηθισμένες και άλλες αρκετά ιδιαίτερες, πρωτότυπες και αξιοπρόσεχτες μοιάζουν να ξεπετάγονται από το στόμα λιλιπούτειων πιτσιρικιών, αγοριών και κοριτσιών, μέσω των ρούχων που φορούν.

Είμαι κι εγώ από εκείνες τις μαμάδες που μου αρέσει όλο αυτό που συμβαίνει με τα ποικίλα μηνυματάκια

και λογάκια πάνω στα μπλουζάκια των παιδιών ή στα φορμάκια των μωρών, εσείς?

Πάμε να χαζέψουμε παρέα μερικά από τα πιο δημοφιλή αλλά και πιο ιδιαίτερα “ραβασάκια” τέτοιου τύπου!

Καταρχάς τα περισσότερα μηνύματα έχουν να κάνουν με τη μαμά, τον μπαμπά αλλά και τους υπόλοιπους άμεσους συγγενείς. Το σε ποιόν μοιάζει το μωρό, ποιόν αγαπάει, ποιόν ακούει περισσότερο, ποιος είναι ο καλύτερος κλπ είναι μερικά μόνο από τα όσα διαβάζουμε συχνά – πυκνά.

Η επόμενη κατηγορία έχει να κάνει με τις γνωστές συνήθειες και εργασίες των μωρών μας. Το γνωστό μαμ, κ@κ@ και νάνι εκφρασμένο με διάφορους τρόπους διακρίνουμε στις παρακάτω επιλογές.

Τέλος, όχι μόνο στα μωρά, αλλά και για τα πιο μεγάλα παιδιά μπορούμε να βρούμε χαριτωμένα μηνύματα να προσθέσουμε στα μπλουζάκια τους για να τα κάνουμε να ασχολούνται οι υπόλοιποι ακόμα περισσότερο μαζί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα