Προϊόντα ομορφιάς που χρειάζεσαι εδώ και τώρα!

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και τα προϊόντα που θα συμβάλλουν στην προστασία και στην ομορφιά μας είναι απαραίτητα. Πάμε να δούμε νέες αφίξεις αλλά και όλα όσα θα χρειαστούμε στο βαλιτσάκι των διακοπών!

Αντηλιακό: Δεν είναι ο χρόνος που δημιουργεί τις ρυτίδες αλλά ο ήλιος. Αυτό είναι το αισθητικό κομμάτι του θέματος. Γιατί αν το δούμε πιο σοβαρά, ο ήλιος είναι ο υπαίτιος και για ένα πλήθος ασθενειών που σχετίζονται με αυτόν...

Άρα χωρίς αντηλιακό πουθενά!

Lait Solaire Αντηλιακό SPF
50 (23,01 €) [Περισσότερα]Fluide Solaire Αντηλιακό SPF 30 (18,90 €) [Περισσότερα]Sports BB Broad Spectrum SPF 50 (27,46 €) [Περισσότερα]

Αμυγδαλέλαιο

Αν ο στόχος είναι πυκνές βλεφαρίδες, το αμυγδαλέλαιο κάθε βράδυ που κοιμάσαι θα είναι ο πιο πιστός σου σύντροφος. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, σύμπλεγμα βιταμινών Β και λιπαρά οξέα ενυδατώνει σε βάθος τις ξηρές επιδερμίδες και παράλληλα χαρίζει λαμπερά και δυνατά μαλλιά. Κατάλληλο και για χρήσεις μασάζ.

Blue Scents Almond Oil (6,00 €) [Περισσότερα]

Ξηρά λάδια, ιδανικά μετά την έκθεσή σας στη θάλασσα!

Η ολοκλήρωση της περιποίησης μετά το καθημερινό μπάνιο ξεκινά με το ξηρό λάδι ΒLUE SCENTS με άρωμα Μανταρινιού, με τη μοναδική του σύνθεση από διαλεχτά φυτικά έλαια όπως καστορέλαιο, macadamia και jojoba.

Blue Scents Body & Hair Dry Oil Mandarin (16,00 €) [Περισσότερα]

Δεν είναι όμορφο να σου λέει κάποιος πως τα μαλλιά σου μυρίζουν απίθανα;

Η πρωτοπόρος εταιρία Luxury προϊόντων μαλλιών SACHAJUAN έχει πιάσει ακριβώς το σωστό άρωμα και το έκλεισε σε ένα μαγικό μπουκάλι που μυρίζει παραδεισένια!

To Protective Hair Perfume, εκτός από το να σε μεθάει με το άρωμά του, προστατεύει τα μαλλιά από τις ανεπιθύμητες μυρωδιές ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνει, χαρίζει λάμψη και τα κάνει να φαίνονται πιο υγιή και λεία.

Protective Hair Perfume 50ml (44,75 €) [Περισσότερα]

Απολέπιση!

Η απολέπιση θα βοηθήσει ειδικά αυτή την περίοδο την επιδερμίδα να δέχεται πιο σωστά τα ευεργετικά οφέλη της ενυδατικής και του αντηλιακού μας.

Exfoliance Confort (34,40 €) [Περισσότερα]Botanic Kinetics Exfoliant (29,00 €) [Περισσότερα]Cleansing Gelee (16,85 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα