OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Και τώρα μεταγραφές…

08:01 22/8/2011 - Πηγή: 24wro
Τα φιλικά προετοιμασίας ολοκληρώθηκαν μετά το ισόπαλο…
(2-2) παιχνίδι με την Ίντερ και πλέον στον Ολυμπιακό στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στην ενίσχυση του ρόστερ.

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Αλέξανδρου Τζιόλη στον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές, με αμοιβαίες υποχωρήσεις, έχουν γεφυρώσει το οικονομικό χάσμα που τους χώριζε και παρά το γεγονός ότι δεν επιβεβαιώνεται προς
το παρόν επισήμως από τους «ερυθρόλευκους», ο διεθνής χαφ θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδος. Σήμερα, μάλιστα, αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Τζιόλης για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 500.000 το χρόνο. Άλλωστε και ο 26χρονος μέσος θέλει να καταλήξει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού πλησιάζουν τα παιχνίδια της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2012 και αν δεν έχει προπονήσεις στα πόδια του δύσκολα θα κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος.

Κρίνεται και του Μακούν

Ημέρα εξελίξεων αναμένεται να είναι η Δευτέρα και για την περίπτωση του Ζεάν Μακούν. Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει μια «ανάσα» από τη συμφωνία με την Άστον Βίλα, χωρίς να την έχει επιτύχει ακόμα, ενώ υπάρχει και διαφορά με τον Καμερουνέζο χαφ. Το ποσό των 500.000 ευρώ που χώριζε αρχικά τις δύο πλευρές έχει μειωθεί, αφού ο Άλεξ ΜακΛις δεν τον υπολογίζει, με αποτέλεσμα οι «χωριάτες» να μην θέλουν να τους ξεμείνει στο ρόστερ. Όμως, ο αγγλικός σύλλογος θέλει κάποια χρήματα για να τον δανείσει (σ.σ. η πώλησή του δεν συζητείται καν) και να μπει και μια καλή οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι.

Από την πλευρά του ο παίκτης έχει προβάλει κάποια εμπόδια εσχάτως, με το κυριότερο να μην εγγυάται ότι θα παραμείνει στους Πειραιώτες και μετά το δανεισμό του. Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να βιαστούν γιατί πρόκειται να ξοδέψουν ένα αρκετά καλό ποσό και μελετούν το θέμα με μεγάλη προσοχή. Αν επιτευχθεί συμφωνία με τον Μακούν και ρίξει η Άστον Βίλα τις απαιτήσεις της, δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα συμφωνία.

Προχωράει του Αμπντούν

Εκτός από την αγορά του εξωτερικού, οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάνε και τις εγχώριες κινήσεις του, με αυτή του Τζαμέλ Αμπντούν κυρίως να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Όπως προκύπτει από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού, υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Αλγερινό μέσο, αλλά αν ευοδωθούν οι κινήσεις της Καβάλας για συμφωνία μαζί του, τότε θα μπλέξει η όλη κατάσταση. Αισιοδοξία υπάρχει, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ημέρες.

Στα υπ’όψιν και φορ

Πρώτη προτεραιότητα είναι απόκτηση μέσου, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε εξετάζει περιπτώσεις επιθετικών, αφού θέλει έναν ακόμα δίπλα στους Μιραλάς, Τζεμπούρ και Πάντελιτς. Στη συνάντηση που θα έχει ο Ισπανός τεχνικός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σήμερα ή αύριο, θα συζητήσουν επί του θέματος και θα πέσουν και κάποια ονόματα στο τραπέζι. Στα γραφεία του συλλόγου έχουν φτάσει αρκετά φαξ με προτεινόμενους παίκτες, όπως του Σάντα Κρους, του Αρναούτοβιτς, αλλά και του Ρόζενμπεργκ. <
Keywords
Τυχαία Θέματα