Αποχωρεί ο μισός Παναθηναϊκός

10:08 20/3/2012 - Πηγή: 24wro
Εκτός από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και αρκετοί παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν από τον...
Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα η απώλεια του τίτλου αλλά και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος αναμένεται να οδηγήσουν πολλούς ποδοσφαιριστές στην πόρτα της εξόδουκαθώς δεν υπάρχει «ρευστό» ώστε να μείνουν στον σύλλογο.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραχώρηση
των Σεμπάστιαν Λέτο και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με τον Παναθηναϊκό να βάζει αρκετά χρήματα στα ταμεία του από την πώληση των δύο ποδοσφαιριστών ενώ πολύ δύσκολα θα ανανεωθούν και τα συμβόλαια των παικτών τα οποία λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Σωτήρης Νίνης, Γιόσου Σαριέγκι, Σίλβα Κλέιτον,Σεντρίκ Καντέ και Γιώργος Καραγκούνης.

Από κει και πέρα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα «κοιτάξουν» ποιες άλλες πωλήσεις μπορούν να προκύψουν αφού η κατάσταση του συλλόγου βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Όσον αφορά τουςδανεικούς, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Γκέργκελι Ρούντολφ και Οβούσου Αμπέγιε Κουίνσι αφού ο πρώτος δεν έχει ικανοποιήσει ενώ η ρήτρα του δεύτερου αγγίζει τα τρία εκατ. ευρώ, ένα ποσό απαγορευμένο για τα δεδομένο του «τριφυλλιού».

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα