Αθηνά Ωνάση Vs Σιμπέλ Ντόρσα: Μια μοιραία σχέση

13:15 30/3/2011 - Πηγή: 24wro
Η «Σίντι Κρώφορντ της Βραζιλίας» Ζυγός με Αφροδίτη και Σελήνη στο Ζυγό μέχρι το 2003...
φαινόταν να πλέει σε πελάγη ευτυχίας έχοντας κερδίσει με την ομορφιά της τα βασικά «προαπαιτούμενα» του ζωδίου: Την αναγνώριση του κοινού αλλά και έναν Ολυμπιονίκη -όσο και ευκατάστατο- σύντροφο, τον Αλβάρο Μιράντα.
Άλλες όμως ήταν οι βουλές των πλανητών.
Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Άρης, σε δύσκολες όψεις με τους βασικούς συναισθηματικούς της δείκτες (την Αφροδίτη και τη Σελήνη) απεργάζονταν  τα δικά τους σχέδια και δυστυχώς η «κάθαρση»
συντελέστηκε με τραγικό τρόπο.

Το κακό ξεκίνησε μετά τη γνωριμία του Αλβάρο με την Αθηνά, το 2003. Η Σιμπέλ εκτός από τον έρωτα της έχασε και την κόρη της, της οποίας η επιμέλεια ύστερα από μια μάλλον παράδοξη απόφαση, δόθηκε στο νιόπαντρο ζευγάρι. Αυτή η υπόθεση συζητήθηκε ευρέως στη Βραζιλία και ειπώθηκαν πολλά. Η μοίρα όμως δεν αρκέστηκε σε αυτήν την πρώτη σκληρή ετυμηγορία.
Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και στις 7/6/2008 η ωραία Σιμπέλ  ύστερα από ένα τρομερό τροχαίο έχασε τον 54χρονο σύντροφο και στήριγμα στην περιπέτεια της. Συνάμα, η ίδια παραμορφώθηκε κι άρχισε ο Γολγοθάς των πλαστικών επεμβάσεων.
Δείχνοντας ένα εξαιρετικό σθένος ξεπέρασε το πρόβλημα της -έγραψε μάλιστα κι ένα βιβλίο όπου εξιστόρησε την εμπειρία της- και συνέχισε να αγωνίζεται για να πάρει πίσω την Βιβιάν.
Με τον νέο της σύντροφο, το γοητευτικό παρουσιαστή Τζιλμπέρτο Σκάρπα, όλα έδειχναν να κυλάνε όμορφα -η Σιμπέλ είχε ανεβάσει στο youtube ένα βίντεο με τις ευτυχισμένες τους στιγμές- και σχεδίαζαν μάλιστα να παντρευτούν τον Απρίλιο.
Όμως, η απροσδόκητη και ουσιαστικά ανεξήγητη αυτοκτονία του στις 30 Ιανουαρίου έδωσε ένα καίριο κτύπημα στην ψυχική της ισορροπία. Και στις 26 Μαρτίου έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από το ίδιο παράθυρο που είχε διαλέξει κι εκείνος.

Στο γενέθλιο χάρτη της είναι αισθητή τόσο η ανάγκη-ανασφάλεια της να έχει έναν σύντροφο, όσο και τα σημάδια της ατυχίας που την κυνηγούσε. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ήταν το κλειδί της πίκρας και της στενοχώριας, οι οποίες πήραν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εξ αιτίας της εμπλοκής στο όλο σχήμα του Άρη και του Ήλιου. Διεκδικήσεις, ανταγωνισμοί και σκληρές εμπειρίες την περίμεναν «στη γωνία», ενώ παράλληλα η σκιά που έριχνε ο Πλούτωνας στη Σελήνη της, την  έκαναν να μπαίνει σε ολοένα και πιο βαθιά νερά. Η Σελήνη της είχε πιθανότατα μια επιπλέον επιβάρυνση εξ αιτίας της συνόδου της με τον αστρικό Ουρανό, μια ένδειξη «ασύμμετρης» ψυχικής απειλής.
Η τελευταία πράξη της προσωπικής της τραγωδίας παίχτηκε με τον διελαύνοντα Κρόνο να βρίσκεται πάνω στην Αφροδίτη της, «κερνώντας» την νέες πίκρες και τον Πλούτωνα να τετραγωνίζει τη γενέθλια θέση του από τον Αιγόκερω, αναπαράγοντας μια αίσθηση τέλους και ματαιότητας. Δύο εξαιρετικά ασφυκτικές ενδείξεις οι οποίες ουσιαστικά διαμόρφωσαν το «ανθυγιεινό» περιβάλλον που όρισε και την ύστατη επιλογή της.
Βέβαια, το γιατί τελικά έφτασε στην αυτοκτονία, μπορεί να απαντηθεί μ
Keywords
ωναση, μοιραια σχεση, αθηνα ωναση, αρης, youtube, απεργια 3 ιανουαριου, απεργια 7 ιανουαριου, απεργια 10 ιανουαριου, απεργια 11 ιανουαριου, απεργια 12 ιανουαριου, απεργια 13 ιανουαριου, απεργια 14 ιανουαριου, απεργια 17 ιανουαριου, απεργια 18 ιανουαριου, απεργια 19 ιανουαριου, απεργια 20 ιανουαριου, απεργια 21 ιανουαριου, απεργια 24 ιανουαριου, απεργια 25 ιανουαριου, απεργια 26 ιανουαριου, απεργια 27 ιανουαριου, απεργια 28 ιανουαριου, απεργια 31 ιανουαριου, απεργια 1 μαρτιου, απεργια 2 μαρτιου, απεργια 9 μαρτιου, απεργια 10 μαρτιου, απεργια 17 μαρτιου, www.youtube.com, αθηνα, η ζωη ειναι ωραια, βιντεο, αφροδιτη, βραζιλια, ζυγος, ομορφια, σεληνη, σθενος, youtube, βιβλιο, βρισκεται, γνωριμια, γολγοθας, δυστυχως, δοθηκε, ζωη, ιδια, ιδιο, υποθεση, ισορροπια, κρονος, μοιρα, ουσιαστικα, περιβαλλον, πλουτωνας, σημαδια, σχεδια, τετραγωνο, ομορφα, οψεις, ξεκινησε, ζευγαρι
Αναζητήσεις
αθηνα ωναση, ωναση αθηνα
Τυχαία Θέματα