Η Λίτσα Πατέρα αποκαλύπτεται

19:55 1/5/2011 - Πηγή: 24wro
Μία από τις μακροβιότερες παρουσίες στο πρωινάδικο του Ant1, η Λίτσα Πατέρα μιλά σε συνέντευξή της... για τα παιδικά της χρόνια, το γάμο της, την οικογένειά της και την αστρολογία, που τόσο πολύ αγαπά.

Τα παιδικά σας χρόνια πώς ήταν; «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν όμορφα. Έζησα σε μια νορμάλ οικογένεια με άλλα δύο αδέλφια. Όμως, πέρασα έντονα συναισθηματικά στρες, γιατί οι αλλεπάλληλες μεταθέσεις του πατέρα μου, που
ήταν στρατιωτικός, μου στερούσαν κάθε φορά φίλους και περιβάλλον που αγαπούσα και αναγκαζόμουν να το αποχωρίζομαι».

Παραδοσιακή οικογένεια με στρατιωτικό πατέρα! Φανταζόμαστε πως θα υπήρχε πρόγραμμα αλλά και περιορισμοί…

«Σίγουρα έχω ζήσει στρατιωτική πειθαρχία στο σπίτι. Εγερτήριο στις 5.00 το πρωί για να φάμε όλοι μαζί, να φτιάξω το κρεβάτι μου και να επαναλάβω τα μαθήματά μου. Παρ' όλα αυτά, είχα μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου, ο οποίος ήταν θαυμάσιος άνθρωπος».

Μήπως γι’ αυτό οδηγηθήκατε να κάνετε γάμο νωρίς, στα 17 σας χρόνια; Ο γάμος ήρθε από έρωτα;

«Μη γελάσετε! Ο γάμος ήταν από έρωτα, αλλά, μεταξύ μας, παντρεύτηκα και για να κοιμηθώ. Παρ’ όλο που ποτέ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ πολύ! Παιδιά, υποχρεώσεις, διάβασμα… Ήταν μάλλον το κάρμα μου».

Μιλήστε μας για την οικογένειά σας. Με τι ασχολούνται οι άνδρες της ζωής σας; Έχει κληρονομήσει κάποιο άτομο της οικογένειάς σας το χάρισμά σας;

«Όχι. Όμως, δεν είναι χάρισμα, είναι σκληρή μελέτη, την οποία ακόμη συνεχίζω. Η μελέτη του σύμπαντος δεν τελειώνει ποτέ. Η αστρολογία για εμένα είναι «η επιστήμη των επιστημών» και θα αποδειχθεί στα χρόνια που έρχονται».

Ήταν αποδεκτό για το οικογενειακό περιβάλλον να ασχοληθείτε με την αστρολογία; «Όχι. Πολλές φορές διάβαζα μέσα στο μπάνιο».

Η αστρολογία ήταν κάτι που το ακολουθήσατε μετά τον γάμο σας. Ο τότε σύζυγός σας σας άφησε να ακολουθήσετε το όνειρό σας…

«Ναι, μετά τον γάμο. Η πρώτη μου επαφή ήταν σε ταξίδια που έκανα στις Ινδίες, στην Κίνα κ.λπ., όπου είχα έρθει σε επαφή με πνευματικούς ανθρώπους που με μύησαν. Έτσι, ο σύζυγός μου δεν είχε αντιρρήσεις».

Πόσο δύσκολο είναι να γίνει κανείς αστρολόγος; Πρέπει να έχει κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις;

«Είναι απίστευτα δύσκολο. Πρέπει να αφιερώσεις πολλά χρόνια σκληρής μελέτης. Όταν ξεκίνησα εγώ, ήταν απαραίτητα τα μαθηματικά, λογάριθμοι, τώρα υπάρχουν τα κομπιούτερ, γνώσεις αστρονομίας, ψυχολογίας, μεταφυσικής. Η αστρολογία στα χέρια αδαούς μπορεί να είναι “φονικό όπλο”».
Keywords
Αναζητήσεις
ειναι παντρεμενη η λιτσα πατερσ, litsa patera einai pantremeni
Τυχαία Θέματα