Νίκος Χατζηνικολάου: "Έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο"

00:36 1/7/2011 - Πηγή: 24wro

«Έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο και αυτό με έχει κάνει να βλέπω την ζωή αλλιώς», εξομολογείται ο Νίκος Χατζηνικολάου και αποκαλύπτει μία...



 λεπτομέρεια της ζωής του άγνωστη στο ευρύ κοινό. Παράλληλα, μιλά για την κατάσταση στο Alter, υποστηρίζει πως δεν θα επέστρεφε στο Mega έτσι όπως είναι σήμερα και αναφέρεται στην κατάσταση της χώρας μας.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town», ο άνκορμαν επισημαίνει πόσο τον άλλαξε ο ερχομός των δύο γιών του.
«Όλα τα πράγματα τα χαίρομαι διαφορετικά. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το ότι τον τελευταίο καιρό πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια υγείας. Έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο... πλέον, μιζεριάζω λιγότερο, γκρινιάζω λιγότερο και έχω πιο αισιόδοξη και θετική ματιά», αναφέρει.

«Η δημοσιότητα μου πήρε αρκετά πράγματα, στην ιδιωτική μου ζωή με καταπίεσε πολλές φορές. Από ένα σημείο και έπειτα πήρα την απόφαση να μην δίνω συνεντεύξεις κι αυτό γιατί θεωρώ πως πρέπει να μιλάω με την δουλειά μου», λέει ο Νίκος Χατζηνικολάου στην πρώτη του συνέντευξη εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως προσθέτει, σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του είναι η οικογένειά του, λέγοντας πως με την σύζυγό του δεν υπάρχει μόνο το ερωτικό στοιχείο, αλλά παράλληλα εκείνη είναι στο πλευρό του και ως σύμβουλος. Επίσης, οι δυό γιοί του τον βοηθούν να έχει μια πιο ισορροπημένη ζωή και, για τον λόγο αυτό, «έχω προστατεύσει το Σαββατοκύριακό μου για να είμαι μαζί τους και καθημερινά περνάμε μαζί έστω και μισή ώρα».

«Έγινα διευθυντής. Έγινα και πρόεδρος σε κανάλι και διευθύνων σύμβουλος. Και τα απομυθοποίησα όλα. Για μένα έχει πιο μεγάλη σημασία το δημοσιογραφικό περιεχόμενο, η ουσία των πραγμάτων... Επιστρέφω εκεί απ’ όπου ξεκίνησα: με νοιάζει να κάνω ωραίες εκπομπές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, να γράφω ωραία άρθρα. Και δεν με νοιάζει καθόλου το παιχνίδι εξουσίας που υπάρχει στα media. Το θεωρώ φθοροποιό και ανούσιο», συνεχίζει ο άνκορμαν.

Όπως υποστηρίζει, οικονομική επιφάνεια δεν κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια. «Το πόθεν έσχες μου είναι ευκόλως επισκέψιμο από τον καθένα - υπάρχει μόνο ένα ωραίο σπίτι και τίποτα άλλο. Ακόμα και ο τραπεζικός μου λογαριασμός έχει ένα ποσό που δεν αρκεί για περισσότερες από δύο μισθοδοσίες στην εταιρεία μου. Κι αυτό γιατί τα χρήματα δεν ήταν ποτέ η κεντρική μου επιδίωξη. Ακόμη δεν είναι. Δεν με ενδιαφέρει», δηλώνει.

Αναφερόμενος στο Alter, ο κ. Χατζηνικολάου επισημαίνει πως έγιναν λάθη και υπήρξε κακή διαχείριση. Προσθέτοντας πως είναι απλήρωτος όπως οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, δεν κρύβει ότι του έγιναν προτάσεις από άλλα κανάλια, όμως, προτίμησε να περιμένει τις εξελίξεις στο Alter. «Εννοείται πως δεν πρόκειται να μείνω για πάντα κάπου όπου δεν θα πληρώνομαι. Είμαι εργαζόμενος δημοσιογράφος, δεν είμαι χομπίστας», καταλήγει.

Θα επέστρεφε άραγε στο Mega; «Στη ζωή δεν λέω ποτέ “όχι”. Όμως, στο Mega, όπως είναι σήμερα, θα δυσκολευόμουν πολύ να γυρίσω. Πιστεύω ότι δεν χωράω σε αυτό το δελτίο ειδήσεων», λέει χαρακτηριστι
Keywords
Τυχαία Θέματα