Ο Γ. Λιάγκας αποκάλυψε την κρυφή αδυναμία του στις γυναίκες!

16:13 19/1/2012 - Πηγή: 24wro


Το πρώτο χαρακτηριστικό που κοιτά σε μια γυναίκα φανέρωσε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο ...Πέτρος Λαγούτης στο «Down Town», το πρωί της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής.

Ο 36χρονος ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων στο περιοδικό, πως, αν σε μια γυναίκα δεν είναι πολύ ωραία τα δάχτυλα των ποδιών της μπορεί να φύγει τρέχοντας μακριά της, όσο όμορφη κι αν είναι εκείνη. «Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που είπε ο Λαγούτης» είπε ο 42χρονος παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό Mou» στους συνεργάτες του και συμπλήρωσε πως του αρέσει
οι γυναίκες να έχουν μακριά και λεπτά δάχτυλα: «Είναι ωραίο και στον άντρα και στη γυναίκα αυτό». Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως όταν ήταν φοιτητής ο ίδιος είχε γνωρίσει μια κοπέλα που είχε στραβά δάχτυλα και δεν έκανε σχέση μαζί της ποτέ για τον λόγο αυτό.

Όταν οι συνεργάτες της εκπομπής διαφώνησαν κάθετα μαζί τους λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να χωρίζουν μια γυναίκα μόνο επειδή δεν έχει όμορφα δάχτυλα, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Είναι δυνατόν να σου αρέσουν όλες οι γυναίκες; Κάποιες σου αρέσουν και κάποιες όχι».
Keywords
Τυχαία Θέματα