«Γύρισε το μάτι του...Ιορδάνη» απο την άμετρη αλλαζονεία και πρόκληση του Γ.Βρούτση

Σωστά απύδισε το πρωί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος (στο Mega) με τον...θρασύτατα προκλητικό βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ(αυτη την εποχή Υπουργού...Εργασίας)
Γ.Βρούτση όταν άκουσε να του λέει οτι η ανεργία αυξήθηκε μόλις...μία μονάδα(τη στιγμή που οι ανεργοι έχουν ξεπεράσει το 1 εκ.300 χιλ και ανεβαίνουμε καλπάζοντας...). "Ας κλείσουμε εδώ την συνέντευξη γιατί αυτά είναι τρελά πράγματα" του είπε ο Ιορδάνης - που αν ηταν σε άλλο κανάλι μάλλον θα του έκοβε και καμμιά σφαλιάρα να συνέλθει ο τύπος αυτός - που νομίζει οτι επειδή του δώσανε (με κάποια...κομματικά κριτήρια) «μια καρέκλα» μπορεί να λέει και
να κάνει ό,τι θέλει σαν να είναι "ο πάπας".Η αλλαζονεία - γενικά - ξεχειλίζει σε αυτό το κυβερνητικό σχήμα. Αλήθεια απο πού την βρήκαν; Πίστεψαν άραγε οτι επιτελούν (κάποιο μεσσιανικό) ρόλο "σωτήρα" εν είδει "ιησού χριστού"; Οπως η 17Ν αποφάσιζε και εκτελούσε γιατί έτσι θεωρούσε οτι ήταν "δίκαιο και σωστό"(η ο Ε.Α. ή οι «πυρήνες» κλπ).Εδω έχουμε "εκτελέσεις τύπου Νταχάου"-μιας ολόκληρης κοινωνίας(μάλλον επειδή δεν τους πήραμε ακόμη στα...χαστούκια και τις κλωτσιές το θεωρούν ως...συγκαταβαση). Η ΧΑ είναι ακόμη...τσικό μπροστά τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα