Dropbox, Gmail: νέο εργαλείο τα συνδέει όλα

14:52 10/8/2012 - Πηγή: PC Nea
Με το Teambox 4 αποκτάτε μια συνεργατική πλατφόρμα που συνενώνει κάτω από τη στέγη της, μεταξύ άλλων, τα Dropbox, Google Docs και Gmail, ενώ προσφέρει και την ενσωμάτωση του Salesforce.com ή άλλων επιχειρηματικών εφαρμογών.
Το 'Business-Dashboard' δεν είναι κατάλληλο μόνο για μικρές επιχειρήσεις, αλλά και για μεγαλύτερου μεγέθους εταιρείες. Η πλατφόρμα, σύμφωνα με τον
κατασκευαστή, υποστηρίζει απεριόριστο αριθμό υπηρεσιών File Sharing, αλλά και βασισμένων στο Web υπηρεσειών, όπως είναι τα Salesforce, GotoMeeting ή άλλες λύσεις SaaS.

Τα chats, tasks και η διαχείριση projects γίνονται με το Evernote ή με τη γηγενή λειτουργία Note του Teambox. To Note διαθέτει ένα drag and drop interface, που επιτρέπει στους χρήστες την αποστολή σημειώσεων χωρίς την παρεμβολή του email. Έχει αναπτυχθεί, βασικά, για μεγάλες ομάδες εργασίας.

Η νέα έκδοση του Teambox διαθέτει, συν τις άλλοις, ένα gmail plug in για τον Chrome. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα μέσα από το email τους και να δουν τις δραστηριότητες ή τις εργασίες μέσα από το Inbox.

Έως πέντε χρήστες, πέντε projects και 5GB παρέχονται δωρεάν από την υπηρεσία. Για περισσότερα θα πρέπει να καταβάλετε πέντε δολάρια το μήνα ανά χρήστη, με απεριόριστο online αποθηκευτικό χώρο.

© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα