Google: “Η λιτότητα δεν είναι η λύση”

19:11 30/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Intelligence Squared και η Google φέρνουν μαζί όλη την Ευρώπη σε ένα διαδικτυακό debate. Σήμερα στις εννέα το βράδυ, η Ιntelligence Squared και η Google θα φιλοξενήσουν το δεύτερο διαδικτυακό debate της σειράς Versus, δίνοντας τη δυνατότητα σε ανθρώπους από διαφορετικές πλευρές του πλανήτη -και του πολιτικού φάσματος- όχι μόνο να συνδεθούν αλλά κυρίως να ανταλλάξουν απόψεις μπροστά σε ένα
ζωντανό κοινό.
Σήμερα, σε ένα μοναδικό σκηνικό, ειδικοί από όλη την Ευρώπη θα συζητήσουν γύρω από το θέμα: “Η λιτότητα δεν είναι η λύση”.

Ένας αριθμός ομιλητών θα βρίσκεται στο στούντιο της Google στο Λονδίνο, ενώ οι υπόλοιποι θα συμμετέχουν μέσω Google+ Hangouts από τις Βρυξέλλες, την Αθήνα, το Σιάτλ και το Τόκυο.

Οι θεατές, μέσω της σελίδας του Versus στο Google+ και το YouTube, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο debate. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό application στο YouTube θα μπορούν να δηλώνουν αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τα όσα λέγονται, ενώ παράλληλα θα μπορούν μέσω Google+ να σχολιάζουν επί διαφόρων θεμάτων στη σελίδα του Versus και να καταθέτουν ερωτήσεις στην οικοδέσποινα, Jemima Khan.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα