Nero 12: η νέα έκδοση της σουίτας multimedia

13:50 1/10/2012 - Πηγή: PC Nea
Το Nero, η κορυφαία σουίτα εγγραφής, μας έχει συνηθίσει στις τελευταίες του εκδόσεις στο να παίρνει όλο και περισσότερο το χαρακτήρα μιας πλήρης σουίτας multimedia.
Μια τακτική που ο κατασκευαστής ακολούθησε και στο Nero 12, ενσωματώνοντας περισσότερες λειτουργίες για την επεξεργασία video, φωτογραφιών και αρχείων ήχου.

Το πρόγραμμα αποτελεί κυρίως μια σουίτα επεξεργασίας πολυμέσων, ωστόσο, μπορεί χρησιμοποιηθεί για το streaming περιεχομένου σε μια τηλεόραση,
κονσόλα ή φορητή συσκευή.

Επιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει ρυθμίσεις προσαρμοσμένες στις σύγχρονες συσκευές, ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να μπλέξει με ρυθμίσεις. Συν τις άλλοις το Nero οργανώνει την απόδοση των βίντεο και Blu-ray disks και DVDs.

Στο επίκεντρο των νέων λειτουργιών το Nero τοποθετεί την προετοιμασία των δεδομένων, υποστηρίζονται τη δυνατότητα μετατροπής και επεξεργασίας όλων των τύπων multimedia αρχείων.

Για παράδειγμα, στο μοντάζ βίντεο υπάρχει συμβατότητα με το AVCHD 2.0.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται η υποστήριξη Timeline προτύπων και μερικών νέων φίλτρων. Ανάμεσα στους σημαντικότερους νεωτερισμούς περιλαμβάνεται μια λειτουργία σταθεροποίησης της εικόνες, όπως και αρκετών νέων εφέ μετάβασης.

Όποιος διαθέτει, ήδη, μια προηγούμενη έκδοση του Nero μπορεί να αναβαθμιστεί στη νέα έκδοση αντί 40 ευρώ. Το Nero 12 ως πλήρη έκδοση θα διατίθεται στα 80 ευρώ (ενδεικτική τιμή στην ευρωπαϊκή αγορά). To Nero 12 Platinum προσφέρει διευρυμένη υποστήριξη για το Blu-ray και εκατοντάδες εφέ και designs για video projects. Η ενδεικτική του τιμή ανέρχεται στα 100 ευρώ, ενώ το upgrade κοστίζει 50 ευρώ.

Το Nero 12 είναι συμβατό με τα Windows 8, τρέχει, ωστόσο, και σε παλιότερες εκδόσεις των Windows.

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα