Η Ericsson στο 7ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ

10:53 18/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Με τρεις βασικούς πυλώνες την ευρυζωνικότητα, το mobility και το cloud, ο Τομέας Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών αποτελεί βασικό και καταλυτικό παράγοντα για την καινοτομία στην κοινωνία και την ανάπτυξη της οικονομίας.

Η Ericsson Hellas έδωσε το δυναμικό παρών με τη συμμετοχή του κ. Maurizio De Dominicis, Πρόεδρου της Ericsson
για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στην πρώτη ενότητα του Συνεδρίου με θέμα την ευρυζωνική καινοτομία για την οικονομική ανάκαμψη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Dominicis, δήλωσε: «Με την ευρυζωνικότητα και το mobility δίδεται η δυνατότητα για αλλαγή της κοινωνίας μας και επανεκκίνηση της οικονομίας. Έχει θετικό αντίκτυπο σε όλες τις βιομηχανίες και τις κοινωνικές δραστηριότητες, μέσω της αύξησης της παραγωγικότητας, της αποδοτικότητας και της ευρείας εξάπλωσης της καινοτομίας, αν όντως χρησιμοποιηθούν ευρυζωνικά δίκτυα υψηλών ταχυτήτων».

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Για την επίτευξη των παραπάνω, υπάρχει ανάγκη για ένα σαφές εθνικό όραμα, κατάλληλη τακτική και κίνητρα και μία ‘οριζόντια’ προσέγγιση συνεργασίας μεταξύ του Τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και άλλων βιομηχανιών, όπως η ενέργεια, οι μεταφορές, η εκπαίδευση, η υγειονομική περίθαλψη, η δημόσια διοίκηση κ.α.»..

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, διακεκριμένοι ομιλητές, εκπρόσωποι επενδυτικών φορέων και τραπεζικών ιδρυμάτων, διευθυντικά στελέχη παρόχων δικτύων και υπηρεσιών, υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ρυθμιστικών Αρχών, συζήτησαν για βέλτιστες πρακτικές και σύγχρονες λύσεις όσον αφορά την αξιοποίηση των ευρυζωνικών υποδομών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα