Η STUDICA στην Έκθεση BETT London 2012

04:51 24/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Η STUDICA Inc, STUDICA UK και STUDICA HELLAS πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την έκθεσή τους στο Λονδίνο BETT Exhibition 2012, στην οποία συμμετείχαν οι μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής και τεχνολογιών στον κόσμο.
Η BETT Exhibition London 2012 ήταν μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας
και πληροφορικής με βασικό γνώμονα την εκπαίδευση και τις τεχνολογίες επιμόρφωσης εταιρειών, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, εκπαιδευτικών κέντρων, εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, φοιτητών και καθηγητών.

Επισκέπτες από όλον τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες τεχνολογίες και εργαλεία εκπαίδευσης ενώ στελέχη οργάνωναν τις ευκαιρίες για τις τεχνολογίες του μέλλοντος.

Η STUDICA ήταν και είναι ένας βασικός γνώμονας για τις τεχνολογίες εκπαίδευσης. H STUDICA στην έκθεση BETT είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα κάτωθι προιόντα:

Reality Works – Shaken Baby simulator
Σε συνεργασία με την Reality Works, η STUDICA βοηθάει στην επιμόρφωση των κοινωνιών για την σωστή ανάπτυξη και τον σωστό χειρισμό του βρέφους, από την περίοδο της εγκυμοσύνης μέχρι και την ανάπτυξη του βρέφους.

Baby simulators δίνονται σε γονείς αλλά και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, πανεπιστήμια και οργανισμούς εκπαίδευσης, όπως και στα Social Services κρατών τα οποία μεριμνούν για την σωστή ανάπτυξη και χειραφέτηση του βρέφους.

Τα Baby simulators συνδέονται με τους υπολογιστές, τα οποία αναφέρουν στους κοινωνικούς λειτουργούς και στους εκπαιδευτές πώς οι γονείς έχουν φερθεί στα βρέφη κατά την περίοδο που είχαν στην διάθεσή τους τα simulators.

Fichertechnik
Σε συνεργασία με την Fishertechnik, εταιρεία ανάπτυξης επιμορφωτικών παιχνιδιών, η STUDICA παρουσίασε το Fischertechnik όπως και το Fishertips.

Η STUDICA σε συνεργασία με μια μεγάλη γκάμα κατασκευαστών στον κόσμο, προσφέρει σε ακαδημαικούς, εκπαιδευτές, μαθητές, φοιτητές, πανεπιστήμια, εκπαιδευτικά ιδρύματα και εκπαιδευτικές σχολές (αλλά και στα Υπουργεία Παιδειάς Κρατών), γνωστά και καινοτόμα εργαλεία (Λογισμικού και άλλα), επιμορφώνοντας την κοινωνία και προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.

Η STUDICA Hellas κατά την έκθεση BETT στο Λονδίνο πέτυχε άλλη μία διάκριση, την συμφωνία για την επέκτασή της στην Τουρκία αλλά και την συνεργασία της με την Reality Works.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα